fbpx
Vi skal ha JULEMARKED!

I år skal vi gjøre noe vi aldri har våget å gjøre før. Vi skal ha et heidundrende morsomt julemarked på skolen vårres.

Vi er tidlig ute, men merk av datoen allerede nå: lørdag 24. november klokka 13.00-16.00. Finn fram kalenderen både på kjøkkenet og på mobil. Kryss av, og vit at du skal til Aglo denne dagen. Unger og voksne, alle i hop.

Datoen er selvsagt nøye valgt. 24. november. På dagen en måned før selveste julaften. Lett å huske, lett å glede seg til.

På Aglo har vi et bistandsprosjekt vi jobber for HELE skoleåret. Mercy Ships. De skal få inntektene våre denne dagen.

Med verdens største sivile sykehusskip, kan Mercy Ships være med til å gjenopprette helse og verdighet. Frivillig profesjonelt mannskap gir gratis grunnleggende omsorg og kirurgi. Båt er smart siden 75 prosent av befolkningen bor i nærheten av kysten.

Og julemarkedet blir litt sånn som vi ser for oss at et julemarked skal være. Det vil bli salg av ulike håndverksprodukter, ansiktsmaling, snekkerverksted og andre aktiviteter for barn, bruktmarked og selvsagt også salg av kaffe, kaker og annet julegodt. Bålpanne, grilling, julemusikk og lefse osv. osv. osv.

Her kan du kjøpe flotte julegaver og komme i skikkelig julestemning samtidig som du støtter en veldig god og nyttig sak.

Les mer om Mercy Ships her

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.