I år skal vi gjøre noe vi aldri har våget å gjøre før. Vi skal ha et heidundrende morsomt julemarked på skolen vårres.

Vi er tidlig ute, men merk av datoen allerede nå: lørdag 24. november klokka 13.00-16.00. Finn fram kalenderen både på kjøkkenet og på mobil. Kryss av, og vit at du skal til Aglo denne dagen. Unger og voksne, alle i hop.

Datoen er selvsagt nøye valgt. 24. november. På dagen en måned før selveste julaften. Lett å huske, lett å glede seg til.

På Aglo har vi et bistandsprosjekt vi jobber for HELE skoleåret. Mercy Ships. De skal få inntektene våre denne dagen.

Med verdens største sivile sykehusskip, kan Mercy Ships være med til å gjenopprette helse og verdighet. Frivillig profesjonelt mannskap gir gratis grunnleggende omsorg og kirurgi. Båt er smart siden 75 prosent av befolkningen bor i nærheten av kysten.

Og julemarkedet blir litt sånn som vi ser for oss at et julemarked skal være. Det vil bli salg av ulike håndverksprodukter, ansiktsmaling, snekkerverksted og andre aktiviteter for barn, bruktmarked og selvsagt også salg av kaffe, kaker og annet julegodt. Bålpanne, grilling, julemusikk og lefse osv. osv. osv.

Her kan du kjøpe flotte julegaver og komme i skikkelig julestemning samtidig som du støtter en veldig god og nyttig sak.

Les mer om Mercy Ships her