fbpx
Hvilken herlig SNØDAG!

Kort oppsummert. Årets snødag, årets flotteste vær; kort sagt en herlig og oppkvikkende skoledag ute i snøen. Engelsk, matte, norsk ble lagt igjen på Skatval. Her var det ski, snø, akebrett og supert humør det skulle handle om!

Vår fotograf og naturfaglærer Børge Wahl var i kjempehumør på tampen av dagen. I likhet med alle elevene og alle ansatte snakket han på inn- og utpust om snø, sol, ski og aking.

– Været var kjempebra. Snøen var riktignok knallhard, men vi på Aglo er løsningsorienterte. Det var ikke så mange som gikk laaaaangt på ski, men det var mange som prøvde seg, sa Børge.

Aking – alltid et sikkerstikk når Aglo er på snøtur.

Kreativitet altså! Først olympisk åpning med tenning av den olympiske ild. Selvfølgelig. Skal det være tur i snøen så SKAL DET VÆRE FEST I SNØEN! Tom Kristian fra vg1 Bygg var årets fakkeltenner.

Olympisk ild – selvsagt!

Dagen var lang og dagen hadde innhold. Vi ramser opp: Potetløp, «skiskyting» (eller noe som minnet om det…), stavkast, landart (vinterkunst), grilling, spising og kos i sola/snøen. Sikkert litt god gammeldags flørting også…

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart