Kort oppsummert. Årets snødag, årets flotteste vær; kort sagt en herlig og oppkvikkende skoledag ute i snøen. Engelsk, matte, norsk ble lagt igjen på Skatval. Her var det ski, snø, akebrett og supert humør det skulle handle om!

Vår fotograf og naturfaglærer Børge Wahl var i kjempehumør på tampen av dagen. I likhet med alle elevene og alle ansatte snakket han på inn- og utpust om snø, sol, ski og aking.

– Været var kjempebra. Snøen var riktignok knallhard, men vi på Aglo er løsningsorienterte. Det var ikke så mange som gikk laaaaangt på ski, men det var mange som prøvde seg, sa Børge.

Aking – alltid et sikkerstikk når Aglo er på snøtur.

Kreativitet altså! Først olympisk åpning med tenning av den olympiske ild. Selvfølgelig. Skal det være tur i snøen så SKAL DET VÆRE FEST I SNØEN! Tom Kristian fra vg1 Bygg var årets fakkeltenner.

Olympisk ild – selvsagt!

Dagen var lang og dagen hadde innhold. Vi ramser opp: Potetløp, «skiskyting» (eller noe som minnet om det…), stavkast, landart (vinterkunst), grilling, spising og kos i sola/snøen. Sikkert litt god gammeldags flørting også…