fbpx
Husk å teste deg!

Tirsdag 4. januar er det på’n igjen! Og; husk for all del HURTIGTESTEN. Enten mandag kveld eller tirsdag morgen vi bruke den hurtigtesten vi fikk med oss hjem fra skolen rett før jul. Dette gjelder både elever og ansatte!

Rektor Gørild Joramo understreker at målet i det nye året er å holde smitten langt unna skolen vår. 2022 skal bli et godt år!

– Når skolen starter igjen, er det fortsatt rødt smittevernnivå. Det vil si at alle skal holde seg hjemme om de er syke, holde minst en meter avstand til andre, både i og utenfor klasserommet og ha en god hånd- og hostehygiene.

– Dersom det er noen av dere som mangler hurtigtest, kan dere hente test i Meierivegen 17 mandag 3. januar mellom kl. 09-16. De som ikke får til å komme den dagen, må komme innom Meierivegen morgenen tirsdag 4. januar. Elever fra andre kommuner kan henvende seg til egen kommune for å få en test der, sier Gørild Joramo (bildet under).

Ved positiv hurtigtest:

Send umiddelbart en e-post til hurtigtest@stjordal.kommune.no der dere kun skriver navn og telefonnummer. Kommunens smittesporingsteam vil kontakte dere og sette opp en time for PCR-test.

Koronaviruset har dessverre ikke sluttet å forfølge oss, men vi ser heldigvis flere lyspunkt. På Aglo hadde vi et visst smittepress i tida før jul, men akkurat nå – bank i bordet – kan det se noe lysere ut. I kommunen vår har vi imidlertid sett en økning i antalle smittede i tida rundt nyttårsskiftet.

Fra 1. januar er ansatte i barnehager, grunnskoler, videregående skoler og voksenopplæringen unntatt smittekarantene i arbeidstiden. De er unntatt karantene fra første dag, men må teste seg på døgn tre og sju etter nærkontakten. De som IKKE har fått vaksinedose nr. 3 må imidlertid i såkalt FRITIDSKARANTENE.

Unntaket for barn, som ble innført 15. desember, gjelder fortsatt. Barn og unge under 18 år skal kun i smittekarantene dersom de bor sammen med eller er tilsvarende nær den som er smittet. Det er anbefalt at de tester seg på dag tre og sju. Regjeringen har nå også  bestemt at dette unntaket skal gjelde elever i videregående skole som har fylt 18 år.

Og vi på Aglo ønsker hverandre et GODT NYTT ÅR! Det blir helt sikkert et spennende år med både gleder, bekymringer og utfordringer. Det siste skal vi takle SAMMEN!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.