SSR-avdelinga vår (Salg, service og reiseliv) tok navnet sitt på alvor og reiste på ekskursjon helt til Trondheim i går. Spennende og ikke minst lærerikt å flytte klasserommet vekk fra skolen noen timer.
Reisemål nr. 1 for dagen var Vitenskapsmuseet på Kalvskinnet. Et skreddersydd opplegg gjennom Den kulturelle skolesekken med god historieformidling om lokal matkultur gjennom tidene. Siden havet har vært så viktig som næringskilde, var det mest fokus på dette. Det var også noen gode smaksprøver med mat fra havet som hvalkjøtt, sild, tørrfisk og blåskjell. To av elevene fikk også prøve seg som kokker sammen med en lokal kokk som jobber på Stokkøya bildet over). Vellykket det også!
Etter besøket på Vitenskapsmuseet dro elevene videre til IKEA. Handlemekka nr. 1 i nabobyen vår. Her fikk elevene også tid til å spise lunsj. De studerte butikken med oppgaver om indre og ytre salgsmiljø, bærekraft og HMS. Og ikke minst – de fikk førstehånds info om bedriften IKEA.