fbpx
Hellbrua blir aldri som før…

Hellbrua blir aldri slik du har sett den før (dessverre…, kanskje…). Dette er det komplette vanvidd sier noen, gøy sier andre. Vel; da er fasiten at dette er et komplett gøyalt vanvidd.

Blues in Hell starter i Helga og Aglo er med. På hvilken måte vi er med kan du blant annet se ved å ta en rolig rusletur over brua med det velklingende og beryktede navnet.

Du starter med å gå gjennom «Gateway to Hell», en container/portal pynta til fest. Den er faktisk blitt småpen, og noen av strikkefeltene er rett og slett sensasjonelt artige… Og den er et rent Aglo-produkt.

Så videre over brua er det masse strikking. Her ute i det fri har omtrent hele skole-Stjørdal bidratt med produkter. En barnehage i nærområdet har fingerhekla. Fellesnevneren er fargerike kombinasjoner.

aglo.no stakk innom og over i formiddag. Vi møtter horder av aglofolk. Lærere og elever; stort sett hentet inn fra formingsavdelinga. De skulle feste herligheten nær sagt med nål og tråd. Natta i forveien – ja vi skrev riktig – var en annen gjeng opptatt med å montere portalen. I en kortere periode måtte onkel Politi stille med patruljebil og blålys der ute for at arbeidsroen skulle bli av riktig sort.

I tillegg har VG2 SES vært i aksjon på det svære festivalområdet. De har brukt torsdagen (og snart fredagen) blant annet til å sette opp hundrevis av stoler, de har hengt opp banner og plakater og de skal være med på gjennomføringa av seniorbluesen fredag. Hvilken fin-fin gjeng!

Dette har altså vært årets Aglo-strikke-produkt. Det har vært strikka siden i vår. Lærere har strikka, kantinefolk har strikka, alle har strikka – elever også.

Og – og det er ingen bløff; det kan nemlig bevises – undertegnede har strikka om lag 18 masker. Mer rakk vi ikke.

PS1! Ryktene sier at TV2 i morgen tidlig (og da mener vi tidlig) skal direktesende fra strikkemonteringen på Hellbrua. Ikke umulig at det kan dukke opp kjentfolk på skjermen. Langt derifra…

PS2! Aglo har nettopp gjennomført tobakk- og snusforbud på skolen. Strikkepinner og garn står nå snart på den samme forbudslista.

Mener noen (mange egentlig)…

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.