fbpx
HEA-jenter – STÅ PÅ NÅ!

Også helsefagelevene våre har kommet i skikkelig konkurransemodus. To av dem, Malinee Nakkarach (t.h.) og Sukruedee Kluaiprakhon, drar mandag til Byåsen vgs. for å bli trønderske mestre. Kanskje… Lykkes de blir det NM-tur seinere i vår.

Det er bare sååååå artig å farte rundt på skolen vår om dagen. Stikkord: AKTIVITET, PRESTASJONER OG LÆRING!

Vg2 HEA stiller altså med Malinee og Sukruedee. På Byåsen vgs. møter de lag fra Ole Vig vgs. og Byåsen vgs. Skarp og tett konkurranse i vente med andre ord!

De to Aglo-elevene er for å si det forsiktig MEGET GODT forberedte. Begge jentene våre er Vg2-elever på Aglo. Det innebærer lange skoledager som blant annet inkluderer arbeidspraksis på Skatval Bosenter. Men det holder ikke! I tillegg jobber de i fritida si også på henholdsvis Halsen Sykehjem (Malinee) og Fosslia Omsorgssenter (Sukruedee). Imponerende!

Tirsdag fikk de vite hva det skal gjøre i det trønderske mesterskapet – og i et eventuelt NM.

– En veldig spennende oppgave. Vi har jobbet med mye av dette i løpet av skoleåret, men nå blir det liksom litt mer alvor. Vi gruer oss litt, innrømmer de to HEA-jentene.

Faglærer Ingrid Hernes innrømmer at også hun gruegleder seg litt.

– Men jeg er optimist. Jeg kjenner jentene og vet hva de er gode for. Vi fikk se oppgaven på tirsdag, og dette er heldigvis tema som vi har jonbbet med tidligere i skoleåret, sier Ingrid.

Her er caset: Morten (84 år) har brukket lårhalsen. Han bor på Byåsen i Trondheim sammen med kona si. Nå er han nettopp kommet hjem etter noen dager på St. Olav.. Helsefagelevene våre skal på ulike vis få 84-åringen til å fungere igjen. Problemet er at den tidligere aktive pensjonisten har blitt passiv og engstelig. Helsefagelevene har dermed en hovedoppgave. De skal aktivisere og motivere 84-åringen på en best mulig måte.

Her er noe av det de skal jobbe med:

  • Observere
  • Assistere med påkledning
  • Hjelpe til med forflytning
  • Trene på moblisering
  • Motivere til videre trening
  • Gi veiledning (kosthold, egenomsorg, opptrening)
  • Rapportering

Knallhardt arbeid venter altså før den spennende konkurranen mandag. LYKKE TIL, JENTER!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.