fbpx
Frisørene inntok Oslo

TEKST OG FOTO: ANNE BERIT HAABETH

Hele helga ble brukt godt i Oslo. Fredag ble brukt til massiv shopping da det er viktig å holde seg oppdatert på klær, sko og make up når man ønsker å bli frisør (slik kan også shoppingdilla forklares og forsvares…).

Tidlig lørdag morgen tok vi turen til Oslo Spektrum der NM i negledesign, NM i ulike frisyrekategorier ble arrangert.  Og i tillegg – selvsagt –  mange stans der vi ble kjent med ulike frisørartikler, det være seg både farge, makeup, hårprodukter, hairextension, styling redskaper og salonginteriør.

Flere av standene hadde ulike konkurranser der man kunne style hverandre. Supert for en ekte Aglo-frisør. Og man kunne male seg til Los Angeles, hvilket vi ikke greidde…

Innimellom faglige innputt ble vi tildelt mange vareprøver- eleven var i lykkeland da de fikk med seg mye de kan bruke på seg selv.

Vi koste oss på turen- selvfølgelig. Trivsel er viktig.  Det ble et par restaurantbesøk, der noen foretrakk Hard Rock-cafe- med burger som fredagens høydare, mens vi foretrakk mer eksotisk mat fra den mongolske restauranten lørdag.

Svart belte i shopping….

Motivasjonen for å bli frisører ble ikke akkurat svekket etter denne turen. Tror ikke alle har landet helt enda heller…

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart