fbpx
Fr.P størst på Aglo

I kveld klokka 19.00 ble resultatene fra årets skolevalg endelig klart. På landsbasis ble Høyre den store vinneren, tett fulgt av Fremskrittspartiet. På Aglo vgs. ble Fremskrittspartiet den store vinneren.

Fremskrittspartiet gjorde altså et kjempevalg på Aglo. De fikk hele 29,9 prosent av stemmene. Det er nesten en dobling sammenliknet med Aglo-valget i 2021 da de fikk 15,8 prosent av de avgitte stemmene. Årets to store valgtapere ble de to regjeringspartene Arbeiderpartiet og Senterpartiet. Arbeiderpartiet fikk 16,5 prosent i år mot 28,9 prosent for to år siden. Senterpartiet endte på 15,5 prosent i år mot 21,9 prosent for to år siden.

Her er resultatet fra Aglo vgs. ved skolevalget i 2023.

På landsbasis ble resultatet litt annerledes. Her ble Høyre den store vinneren med 21,9 prosent av stemmene. En framgang på hele 8,9 prosentpoeng fra Skolevalget 2021. Arbeiderpartiet endte i år opp med 17 prosent; tilbake 6,4 prosentpoeng fra skolevalget i 2021.

Her er resultatene fra alle skolene i 2023

Hvis du vil se alle resulatene – også fra tidligere år – kan du klikke på knappen under.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart