fbpx
Fortsatt mulig å bli Aglo-elev neste år

 

Da søknadsfristen for neste skoleåret gikk ut 1. mars var det hele 240 søkere som hadde Aglo som førsteprioritet. Men det er fortsatt muligheter til å bli Aglo-elev. Blant annet hvis du har lyst til å bli frisør.

– Vi er svært godt fornøyd med 240 søkere, og i tillegg pleier det alltid å komme søkere når vi nærmer oss sommeren. Det er også håp for disse, sier assisterende rektor Gørild Joramo til aglo.no.

Gørild Joramo forteller at det først og fremst er på Design og håndverk det er ledige plasser. Her er det gode muligheter både på Vg1 og Vg2. Vårt nystartede kurs på Bygg og anlegg, Vg2 Overflateteknikk, har også ledige elevplasser skoleåret 2015/16. På Allmennfag er det noen få ledige plasser på Vg3 allmennfaglig påbygging.

Med andre ord: potensielle frisører, designere, aktivitører, malere – MELD dere!

Vi du vite mer om de ulike kursene våre er det bare å gå inn på aglo.no. Under fanen «Utdanningsprogram» er alle kursene våre presentert.

– Hvor er det flest søkere?

– HO-avdelingen (Helse- og oppvekstfag) ser ut til å få rekordsøkning. Vi har 55 plasser på Vg1 og Vg2, men antall søkere hit er langt høyere. Det er også helt fullt på TIP (Teknikk og industriell produksjon) og SES (Service og samferdsel).

– Her er det altså ingen håp for etternølere?

– Litt vanskelig å si, men det hender at noen trekker seg fra plassene sine, og da kan muligheten plutselig være der, sier Gørild Joramo som oppfordrer potensielle etternølere til å ta kontakt med skolen. For øvrig kan du fortsatt søke skoleplass via aglo.no. Gå til fanen «Søknad» og sjekk hvordan du gjør det.

Her er en liten oppsummering av årets søkertall (Vg1-kursene nevnt først, deretter Vg2):

  • SES: 18 og 12
  • AF: 48 (Vg3)
  • HO: 40 og 33
  • TIP: 21 og 10
  • DH: 12 og 16
  • Bygg: 19 og 11

Totalt er 150 av søkerne jenter, mens guttas andel er 90.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.