Trondheim Hair Open får storfint besøk lørdag når elever fra Vg2 Frisørfag her på Aglo skal kjempe om heder og ære. Skoleårets aller første konkurranse for frisørelevene våre. Sted: Scandic Nidelven Hotell.

Konkurransefrisyre er nokså spektakulært. Vi stakk innom frisørsalongen vår og sjekket de aller siste forberedelsene. Lærer Marte Fleischer kunne fortelle om litt nerver, mye spenning og en stor dose forventning.

– Jentene har jobbet med denne oppgaven de siste to ukene. De har trent og trent. Resultatet begynnner virkelig å se lovende ut, sa Marte mens elevene hennes var opptatt av….FRISYRE, HÅR, FARGER OG KLIPP osv.

Vg2 Frisørfag har fem elever i år. Tre av dem, Nour, Anne Marte og Marina skal konkurrere mens Mathilda og Emilie skal jobbe med styling og frisyre back-stage.

Det er Trondheim frisør- og velværelaug som inviterer til Midt-Norges største frisørevent. Et sted å se – og et sted å bli sett… Og inkludert i programmet er et konkurranseprogram for elever i den videregående skolen. I alt 25 elever har fått plass på den celebre deltakerlista!

To av Aglo-jentene, Nour og Anne Marte, deltar i konkurranse med oppsett av langt hår. De har som sagt jobbet grundig med konkurranseprogrammet, men på lørdag starter de på scratch. Deretter 40 – førti – minutter før dommerne overtar showet. Marina deltar i konkurranse om beste klipp/farge/styling. 30 minutters gjennomføring.

Så spennende og lærerikt, sier vi. OG DERETTER: LYKKE TIL FRA HELE AGLO!