fbpx
Formtopp på lørdag!

Trondheim Hair Open får storfint besøk lørdag når elever fra Vg2 Frisørfag her på Aglo skal kjempe om heder og ære. Skoleårets aller første konkurranse for frisørelevene våre. Sted: Scandic Nidelven Hotell.

Konkurransefrisyre er nokså spektakulært. Vi stakk innom frisørsalongen vår og sjekket de aller siste forberedelsene. Lærer Marte Fleischer kunne fortelle om litt nerver, mye spenning og en stor dose forventning.

– Jentene har jobbet med denne oppgaven de siste to ukene. De har trent og trent. Resultatet begynnner virkelig å se lovende ut, sa Marte mens elevene hennes var opptatt av….FRISYRE, HÅR, FARGER OG KLIPP osv.

Vg2 Frisørfag har fem elever i år. Tre av dem, Nour, Anne Marte og Marina skal konkurrere mens Mathilda og Emilie skal jobbe med styling og frisyre back-stage.

Det er Trondheim frisør- og velværelaug som inviterer til Midt-Norges største frisørevent. Et sted å se – og et sted å bli sett… Og inkludert i programmet er et konkurranseprogram for elever i den videregående skolen. I alt 25 elever har fått plass på den celebre deltakerlista!

To av Aglo-jentene, Nour og Anne Marte, deltar i konkurranse med oppsett av langt hår. De har som sagt jobbet grundig med konkurranseprogrammet, men på lørdag starter de på scratch. Deretter 40 – førti – minutter før dommerne overtar showet. Marina deltar i konkurranse om beste klipp/farge/styling. 30 minutters gjennomføring.

Så spennende og lærerikt, sier vi. OG DERETTER: LYKKE TIL FRA HELE AGLO!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart