Når vg1 FBIE (Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign) har prøve/arbeidsoppgave lager de gjerne en utstilling hvor de viser fram resultatet. Stikk innom administrasjonsbygget vårt, se selv og sett gjerne en karakter…

Hjemmesidas utsendte ble i alle fall imponert da vi så resultatet!

En bitteliten, men nydelig del av FBIE-utstillingen.

Arbeidsoppgaven var omtrent som følger: Individuelt arbeid som til slutt skulle bli en del av en felles utstilling for alle elevene i klassen.

Hver elev skulle altså bestemme sitt eget tema. Med noen klare føringer riktignok. Det er nemlig HØST; og fargene de skulle bruke skal fortelle oss nettopp at der er HØST. Ta deg tid, fikk elevene vite, til å nyte de enkle tingene i livet.

Enkle, men gode budskap på disse koppene.

Flere av FBIE-elevene har en aldri så liten drøm om å bli frisør. Det avslører i alle fall utstillingen/prøven. Som bildet under viser er de kreative med hår. Såkalte «mannekenghoder» med spennede frisyrer. Stikkord som «runde og myke former» og «sirkler» var med på å forme resultatet. Det var også «lov» til å la seg inspirere av andre frisører og for eksempel blomsterdekoratører.

«Runde» og lekre frisyrer.

Totalt 18 timer fikk de fem FBIE-elevene bruke på prosjektet/skoleoppgaven sin. Og – DU – hvis du befinner deg på Aglo vgs. eller i den nærmeste omegn, kan selvsagt stikke innom administrasjonsbygget for å se hva de fikk til. Anbefales!