fbpx
Fakkeltog til Steinvikholmen

Småkaldt, men en aldeles nydelig morgen. Det er da vi på Aglo kler oss godt, tenner fakler og går i samla tropp ned til Steinvikholmen. I morges var det adventsstund.

«Kommetida» er her, og på en skole som vår er det tradisjon å markere den skikkelig. Så også i år. Vi toga ned til Steinvikholmen den aller første desembermorgenen med et flott fakkeltog.

Vi tok som i fjor  adventsfeiringa på landsida. Men med vakre Steinvikholm Slott som bakgrunn fikk samlingen vår den rammen den fortjente. Det var småmørkt da vi kom ned, men i løpet av den halvtimen vi var der lysnet det bokstavelig talt opp.

«Gammelrektoren» vår, prest Bjørn Hesselberg (bildet under), var tilbake i Aglo-sammenheng og satte advent i sitt korrekte perspektiv. Før første gang i skoleåret sang vi julesanger, og dermed er vi klare for det som er i vente.

Som seg hør og bør åpnet vi adventstida på Agl,o med felles avsynging av påske(!)salmen Deg Være Ære. Men på en sådan dag måtte vi bare synge den. Sangen Aglo-gjengen framførte med hell på NRK to netter tidligere.

Gløgg og pepperkaker…, selvsagt!

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.