fbpx
Etter Aglo-året skal jeg…

Vi er midt inne i den særdeles hektiske «HVA – SKAL – JEG – GJØRE – ETTER – AGLO – PERIODEN». I formiddag dro vi derfor sammen med mer enn 40 Aglo-elever på utdanningsmesse i Trondheim Spektrum.

Tja…, lærer, sykepleier, økonom, jurist, barnehagelærer, sosionom, ingeniør etc. etc. Mulighetene er nesten ubegrenset når en står der med et vitnemål i handa. Nettopp hva elevene våre kommer til å gjøre om et lite halvår. For de med studiekompetanse i sikte til sommeren, er den magiske datoen akkurat nå 15. april. Søknadsfristen til Samordna Opptak!

Utdanningsmessen Utdanning & Karriere arrangeres over hele landet i januar og februar. Den arrangeres i ni utvalgte byer, i tillegg arrangeres det en landsdekkende digital messe i mars.

Hvorfor besøke en utdanningsmesse? 

Aglo i skoleåret 22/23. Fra høsten av???? Tja, denne kvartetten fra 3AFA er ikke bomsikre for å si det sånn...

«Utdanning og Karriere» er det eneste tiltaket innenfor karriereveiledning som tilbyr et såpass bredt utvalg av muligheter for elever og studiesøkende over hele landet. Her får vi informasjon om alle norske universiteter. Vi kunne også treffe representanter fra en rekke utenlandske universitet, høyskoler, folkehøyskoler, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler, organisasjoner og arbeidsgivere.

Vi gikk litt sånn frem og tilbake mellom ulike stands i et par timers tid.  Elevgruppa vår var godt spredt rundt i hele messeområdet. Noen ble som bildet under viser STOPPET av politiet… Politiet stilte IKKE mannsterke på messa. Kvinnesterke var de derimot…

Politi kanskje?

Selv tok vi en ørliten matpause underveis. Ikke så dumt da det viste seg at nabohallen bød på tildels høylydt underholdning. Den nasjonale finalen i Melodi Grand Prix avholdes i Trondheim Spektrum på lørdag, og mens vi var der var det lydprøver. Spennede.

Kvintetten under – en god blanding mellom 3AFA og 3PBA – ser allerede ut til å ha bestemt seg for videre studier. NTNU i Trondheim. Men neida, da vi sjekka med dem var usikkerheten fortsatt til stede. Men det er klart; NTNU har i alle fall nok av tilbud.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!

Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE! ... Se merSe mindre

15 timer siden

1 CommentKommenter på Facebook

God sommerferie til alle lærere på Aglo og alle elevene som har vært på Aglo videregående skole🥰

Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy