TEKST OG FOTO: tsj

BUA-klassen (Barne- og ungdomsarbeiderfaget) valgte bowling  pizza, taco, cheesburger osv. da de fikk en annerledes skoledag. Den muligheten fikk de på grunn av Gjensidigstiftelsens gave til Blå Kors-virksomhetene til jul. Aglo har valgt å bruke gaven til å gi elevene en fellesopplevelse.

Altså bowling. Tolv elever og tre av klassens lærere. Lærerne med klokketro på at erfaring skulle være nok til å vinne over elevene.

alt alt
Johanne viste talent. Kim også.

Konklusjon: Tre elev¬lag i tet, så lærerne. Deretter ingen… Ikke rart at de tre utslåtte til slutt valgte sin egen tvekamp. Monica vant klassen under 40 år, Kari den mellom 40 og 50, mens undertegnede var i  særklasse best blant de over 50…

alt alt
Veronica i flott stil. Jurate på vinnerlaget

Klare vinnere ble «gamlingan» blant elevene; Geir, Ove og Jurate. Klart best var de også. Ove får vel en eller annen pris for beste prestasjon. 160 poeng på den første serien var vel omtrent det dobbelte av lærersnittet.

Men neste gang…!! Da skal lærerne slå grusomt tilbake. Det sier vi forresten alltid etter å ha blitt «gruset» av elevene våre.

alt

Monica vant lærerklassen for de under 40 i flott stil!

VG1 Design og håndverk  benyttet også Gjensidigegaven til å oppleve noe sammen.   De dro til Lysstøperiet i Vuddudalen . Her spiste de pizza, drakk brus og hadde en fortreffelig skoledag. Den ble selvsagt avsluttet dekoreringen av lys. Alle elevene fikk dekorere to lys hver, og det ble mange flotte og ikke minst kreative lys!

alt

Veronica og Idun i det kreative hjørnet, mens lærer Anne Berit Haabeth nøyer seg med å se på.