Julemarkedet vårt sist lørdag gir store resultater. Overskuddet av markedet går rett til bistandsprosjektet vårt, Mercy Ships.

– Det ble gjort en utrolig  innsats fra både elever og ansatte på julemarkedet, og vi har fått masse skryt utenfra. Beløpet vi nå skal sende til Mercy Ships er kr. 71128,33! Fantastisk! Takk til alle sammen, er det svært så innholdsrike og glade budskapet fra Aglo-rektor Gørild Joramo.

Samarbeidet vårt med Mercy Ships startet i 2015 etter at elevene våre valgte nettopp Mercy Ships som sitt eget prossjekt. Siden har vi sendt små og litt større gavebeløp til Mercy Ships. Det beløpet vi nå skal sende avgårde er det desidert høyeste enkeltbeløpet vårt så langt.

Mercy Ships er en kristen ideell hjelpeorganisasjon som bruker sykehusskip for å bringe helsetjenester til verdens fattige. Mercy Ships betjener det akutte behovet for kirurgi ved å gi gratis operasjoner og behandling til mennesker som lider av grå stær, leppe- og ganespalte, krigsskader, brannskader, svulster, tannsykdommer og andre lidelser. Prosjektet lærer også opp lokale arbeidere og helsepersonell, slik at bærekraftig utvikling kan finne sted etter at skipet har reist fra en av de mange havnene skipene har besøkt.

På Aglo er vi glade og takknemlige for å kunne hjelpe!