fbpx
Her er reglene

Mandag 27. april er det come-back på Aglo vgs., men kun for sju av klassene. Det er vg2-elevene som om noen dager skal bevege seg fra hjemmeskole til SKOLE igjen.

Hvordan det skal skje er det mange av oss som er usikre på. På Aglo jobber nå administrasjonen og alle ansatte på høygear med å klargjøre den aller første oppstarten.

Det er fortsatt helt uklart når vg1- og vg3-klassene skal starte opp på skolen igjen. Men regjeringen har gitt klare signaler på at alle elever skal starte opp igjen i løpet av skoleåret (altså april-juni). Skriftlig eksamen er som kjent avlyst, og nå også muntlig, muntlig-praktisk eksamen og praktisk eksamen.

Alle elevene vil få vitnemål selv uten en eventuell eksamen.

Utdanningsdirektoratet har nettopp utgitt en veileder som skal gi råd og føringer til ungdomsskoler og videregående skoler når det gjelder drift under koronavirusutbruddet (covid-19-utbruddet) våren 2020. Dette handler om OSS, og de som snart skal tilbake bør absolutt ta seg til til å lese veilederen.

 

Her er veilederen fra Utdanningsdirektoratet (klikk på lenkene)

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.