fbpx
Det ble matte, engelsk og norsk!

TEKST OG FOTO: tsj

Her er altså den første fasitten:

  • 3 AFA: Engelsk skriftlig 23. mai
  • 3 PBA: Matematikk skriftlig 25.mai
  • 10. klasse grunnskolen: Norsk hovedmål 23. mai og sidemål 24. mai
  • 3 AFA og 3BA: Norsk hovedmål 29. mai. Obligatorisk og ikke trekkfag

VG2-klassene fikk den meldinga de kanskje drømte søtt om sist natt. De slapp unna skriftlig eksamen i skoleåret 2011-2012.

Men som assisterende rektor Gørild Joramo påpekte; det å slippe unna skriftlig øker utvilsomt muligheten for å komme opp i muntlig om en måned…

VG2- og VG3-elevene satt samla i salongen da klokka rundet 09.00. Noen finstuderte uttrykkene til lærerne for å finne ut om de visste noe. En dønn umulig oppgave siden lærerne ikke visste det døyt.

– 3 AFA skal opp i engelsk, messet Gørild og fikk vel stort sett taushet til svar ispedd noen «JAAA».

– 3 PBA skal opp i matte, var neste budskap. Der var det faktisk tilløp til jubel, og mattelærer Randi Grav Rønning fikk et par spontane elevklemmer.

Omtrent samtidig fikk de fem 10. klassingene våre beskjed om at norsk ble årets eksamensfag. Det betyr at de må opp i BÅDE HOVEDMÅL og SIDEMÅL skriftlig. Ikke stormende jubel skal vi tro informerte kilder…

aglo.no sjekka stemningen i 3 AFA etter at de fikk beskjed om at de kom opp i skriftlig. «Fattet» stemning som etter hvert økte til «god» stemning.

– For klassen som helhet var det kanskje det beste. Noen av oss ville opp i matte, men vi skal takle dette, sa AF’erne.

alt

Engelsklærer Bente Hjortshøj (bak elevene) var godt fornøyd med utfallet.

– Ja, jeg er veldig fornøyd. Jeg er trygg på at dette skal gå bra, sier Bente.

Da aglo.no ville ta bilde av gjengen var det ikke vanskelig å lokke fram smilet og gå-på-viljen. Her var det tommel opp, og en offensiv innstilling. Bra!

 

I 3PBA var det heller ikke vanskelig å få til et «godstemning-bilde». Det  var nemlig god stemning, og lærebok og kalkulator var alt plassert på pulten.

Og fint å se i begge klassene: De som var litt lei seg ble tatt godt vare på av de som var fornøyde. Gjengen skal stå samlet; også når det er eksamen!

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.