fbpx
Bygg dro til skogs

Byggavdelinga vår tar det hele fra starten av. Ikke snekring, ikke montasje, ikke spikring, ikke maling. Niks, de dro bokstavelig talt til starten; skauen og de flotte trærne som etter hvert skal gjennom massevis med bearbeiding

Hele byggavdelingen har med andre ord vært ute og sett på skogshogst. Greit å vite hvor materialet vi bruker kommer fra.

– Det er flott for elevene våre å se hele prosessen. Vi dro opp til foten av Forbordsfjellet. Der var både skogsmaskiner og lastebærer i full sving med å tynne ut skogen, forteller lærer Jan Egil Trollebø.

Å felle et velvoksent tre er for oss ikke-tømrere en laaaang prosess. Da Byggavdelingen var ute i formiddag fikk de se at den digre skogsmaskinen gjorde jobben unna på et drøyt halvminutt.

Tømmeret ble pent plassert på lastebærere som fraktet det videre ned til tømmerbiler.

Nå håper Byggavdelingen å få til en tur til neste ledd i tømmerprosessen. Meningen er få til en tur til Kjelstad Sagbruk i Selbu for å se hva som skjer videre med tømmeret før det til slutt ender opp i blant annet i snekkerverkstedet på Aglo vgs.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart