Sjelden har navnet på et bedriftslag i volleyball passet bedre. Aglo Opp & Ned er laget vårt, og i sesongstarten stemte det VEEEEELDIIIIG bra.

Volleyball for stjørdalsbedriftene er nesten en sport som hører natta til. Klokka 21:00 møtte jentene/gutta våre Skatval Trim 3 og klokka 22:00 møtte vi Skatval Trim 7. Årets to første seriekamper. Forøvrig etter en lang kamppause på grunn av koronaviruset.

Første kamp: Opp & ned. Bokstavelig talt. Aglo storspilte i halvannet sett. Vant det første lett, og ledet 2.settet suverent. Men så…

Foto: Dommer’n…

– Jeg  vet egentlig ikke hva som skjedde i det andre settet. Vi trodde vel at vi hadde sikret oss årets første seier. Vi begynte muligens å hovere litt, så klappet vi fullstendig sammen, forklarer Runar Hegseth. Sistesettet endte dessverre slik andresettet sluttet. Med andre ord 2-1 i sett til Skatval Trim 3.

I 22:00-kampen var det tydelig at 21:00-kampen satt i både hode, bein og armer og mere til. Selv om kampens dommer var en Aglo-lærer (Jannicke Indregaard Kvigne) endte det dessverre med et relativt klart 0-3-tap.

Dermed; NULL poeng, SEIN kveld og heldigvis MYE moro.

Her kan du følge Aglo Opp & Ned på vei gjennom serien 2021-2022.