fbpx
Bygg bygger bygg

Vg2 Tømrer sjekker om teori stemmer med praksis. Sted: Skatval skytebane. Oppdrag: Være med på å sette det sammen; alle fall sånn delvis.

Det gamle skytterhuset har bokstavelig talt blitt historisk. Jevna med jorda med andre ord. Nå skal en splitter ny skytebane og skytterhus settes opp, og guttene og jentene på Vg2 Tømrer er med i den spennende prosessen.

Tre dager i uka over en periode på tre uker. Seks elever og lærerne deres. Det blir hus av slikt…

– Dette er et supert oppdrag og svært relevant for det vi driver med på Aglo, forteller avdelingsleder på Byggavdelingen, Torgeir Rotabakk. Skytterlaget stiller med materiealer til bygginga, mens Aglo stiller med verktøy og snekkere. Nærmest i beste dugnadsånd.

Hele anlegget kommer til å få en prislapp på godt over 20 millioner kroner. Kommunale tilskudd, tippemidler og «mytti» dugnadsarbeid. Resultatet blir at Stjørdal pistolklubb får et topp moderne skyteanlegg. To innendørs baner på henholdsvis 25 og 50 meter samt klubblokaliteter. Til bruk sommer som vinter. Et anlegg som skal gi resultater i flere tiår framover.

– Som bildene viser så er det en relativt stor bygning som skal settes opp. Vi er med på deler av arbeidet. Jobben vår er først og fremst å sette opp delevegger i kjøkken, toaletter, kiosk og et par oppholdsrom, sier Rotabakk til aglo.no.

Det betyr sag, hammer boltepistol, skruer, spiker, tommestokk osv. Det blir en litt annerledes arbeidsform enn det som møter elevene i undervisningssituasjonen på Aglo. Spennende og med på å gjøre skoleåret på Aglo svært så praksisrettet.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.