fbpx
Ble kjent med alt og alle på Aglo

Skoleåret bare fortsetter og fortsetter. Akkurat som go’været. Stemningen og været er for å si det litt nøkternt; STRÅLENDE.

Torsdag blir det derimot full rulle med matematikk, norsk, engelsk osv. osv… I dag (onsdag) satsa vi alt – og litt mer enn alt – på å bli kjent med Aglo og ikke minst; HVERANDRE. Det funka så vidt vi kunne se aldeles utmerket.

Enkelt og greit; samarbeid må til for å lykkes på Aglo. Hele Aglo bærer preg av at vi vil og skal jobbe sammen for å nå målene våre. Nå fikk vi testa ut samarbeidsevnene våre.

Du kan se flere bilder på Aglos facebooksider. Klikk på DENNE linja

Undertegnede er kontaktlærer for en av AF-gruppene. Vi fikk testa evnene våre skikkelig. Vi var eksperter i å teller kalorier, hadde full oversikt og vel så det over kjente og ukjente norske ordtak, var noen råtasser i den gamle slageren kanonball for å nevne noe av det vi nå velger å kalle oss eksperter i… Og vi bygga tretårn langt på vei opp mot himmelen (se hovedbildet!)

Bildene våre viser litt av det vi var igjennom i løpet av dagen. 21 poster gjennom hele Aglo-komplekset.

Kanonball; de var rå og suverene!

På den niende posten vår møtte vi forresten rektor og ass.rektor, også kjent som Thomas og Gørild. Alvorsprat med en lett tone. Ti minutters prat med trivsel og kriterier for å lykkes og trivest som elev på skolen.

– Samarbeid, inkludering og det å ta vare på hverandre er en oppskrift for å få et godt år her på Aglo, sa en av elevene.

Det er en oppskrift vi gjerne vil prøve å bruke når vi skal mikse sammen skoleåret vårt.

Artig opplegg hvor klokka blant annet stod i sentrum. «Stafett» med 21 lag på 21 poster er ikke enkelt å organisere. Men vi samarbeida godt og fiksa det enda bedre.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.