fbpx
Nå er vi i gang igjen – HURRA!

Asså; blir skoleåret like bra som været første skoledag, blir året intet mindre enn FENOMENALT!

Godt over 200 elever starta i dag tidlig endelig skoleåret 2015-16. Årets varmeste dag ble det selvsagt med temperaturer på riktig side av 25-tallet.

Hvis du klikker på vedlegget under denne saken får du forresten muligheten til å mimre litt. Der presenterer vi nemlig skoleåret 2014-15 i bilder + litt tekst.

Dermed er altså et splitter nytt skoleår med helt blanke ark i gang. Mange kunne si «takk for sist», men flertallet av elevene var her før første gang. Spennende!

Det er i år 50 år siden Aglo videregående skole startet virksomheten sin, og aldri har skolen hatt så mange elever og ansatte. Mer enn 300 personer – elever, lærere og øvrige ansatte – har Aglo vgs. som arbeidsplass i år.

Skoleårets første Aglo-møte skjedde presis klokka ti ute i skolens «myldreområde». Et møte som garantert setter preg på skoleåret. Samtlige ansatte var i «myldremodus», og målet med det første møtet er å skape den tryggheten som skal til for å lykkes i et Aglo-år.

Nytt av året (på grunn av været); vi flytta fellessamlingen utendørs. Kombinasjonen drøyt 25 grader pluss, Aglo-salongen og 300 personer har aldri vært helt perfekt må vite…

aglo.no valgte tradisjonen tro å følge AF-avdelingen de første timene (bildet over). Om lag 50 elever i klasserom 11. Forsiktig stemning, litt nervøsitet og også en solid dose forventning og optimisme.  Om ti måneder er året over. Det kan gå fort, det!

Det ble litt sånn tjo og hei umiddelbart. AF-gjengen småpugga regler om røyking og sånt, og de brukte massevis av energi på en quiz som strengt tatt var den enkleste som finnes. Og når det var over storma de ned i kjelleren på "fjøset, gulbygget (som er hvitt), internatet, gjestegården etc. for å hente bøker. De forlot Aglo første skoledag nedlesset i kunnskap…

Et Aglo-løfte som alltid blir gjentatt og aldri glemt:

«Å bli sett» – det kan vi garantere at elevene våre skal få oppleve dette skoleåret.

De første skoledagene har et utpreget sosialt preg, men allerede tidlig denne uka er timeplanen spikret med fag som matematikk, engelsk, naturfag og ulike yrkesfag. Første skoledag gikk med til å bli kjent med skole, lærere og ikke minst medelever. Onsdag er det bli-kjent-dag på Aglo med påfølgende grilling.

«Godvær – meld din ankomst og forlat oss ei.» Nå vet vi faktisk at du finnes…

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart