fbpx
Blå Kors Midt og Nord med nye hjemmesider

TEKST OG FOTO: tsj

Regiondirektør Odd Anders With, som også er daglig leder her på Aglo, er svært godt fornøyd med at også Blå Kors Midt og Nord nå kan presentere sine nye hjemmesider.
– Det er viktig for oss å være så tilgjengelig som mulig. Ved å presentere oss på denne måten er vi også bedre i stand til å bygge en Blå Kors-identitet, både blant våre ansatte og andre som har en tilknytning til oss, sier With.
Blå Kors Norge består av fire regioner, og den midtre og nordre regionen er den eneste som tidligere ikke har vært «helt på nett».
Blå Kors Midt og Nord har ansvar for de seks nordligste fylkene, og geografisk er det den desidert største regionen i Blå Kors Norge. Virksomhetene ligger i Ålesund, Trondheim og her på Skatval, mens en del frivillige aktiviteter er spredt over hele regionen.
Odd Anders With forteller til aglo.no at hjemmesidene skal være et redskap for å nå både egne ansatte og aktuelle brukergrupper.
– Den gir oss en unik mulighet til å nå ut til alle som jobber i våre virksomheter. I tillegg er det mange som er brukere av våre tjenester, både skolevirksomheten og behandlingstilbudene, fortsetter Odd Anders With.
Blå Kors Midt og Nord har inntil de siste årene vært en relativt liten Blå Kors-region. Lade Behandlingssenter er den største virksomheten, men i løpet av det siste femåret har regionen knyttet til seg virksomhetene Aglo Opplæringssenter, Ålesund Bosenter Blå Kors, Barnas Stasjon og Kompasset.
En kjapp og omtrentlig opptelling viser at vi til sammen har omlag 300 ansatte og mer enn 1000 brukere.
blakors-mn.no har lyst til å skape en hjemmeside som er i stadig forandring. De kommer derfor kontinuerlig til å forbedre og oppdatere sidene. Det satses også på å lage nyhetsartikler som gjenspeiler aktivitene i regionen.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.