fbpx
Akkurat så gær’n ble Rikard!

Akkurat så gær’n ble lagkaptein på lærerlaget, Rikard Ulseth,  etter at elevene ble slått med ett minutt og trettiåtte sekunder i verdens aller største stafett.

Holmenkollstafetten samlet lørdag nesten 50 000 løpere. 30 av dem fra Nord-Trøndelag, Stjørdal – og Aglo! To lag og prestisje i lange baner.

Det begynner å bli noen år siden lærerne tok innersvingen på elevene sine. I år var pessimismen blant lærerne relativt stor, men den ble effektivt torpedert og erstattet med en optimisme som bare steg og steg utover i stafetten.

Etter fem etapper ledet elevene med 35 sekunder. Så snudde det bokstavelig talt. Og snuoperasjonen ble relativt brutal. På det meste ledet lærerne med nesten fire minutter, før de roa seg litt ned inn mot Bislett.

Med andre ord; vidunderlig å være Aglo-lærer – ikke minst ble hjemturen i buss natt til søndag litt artigere…

Rikard har selvtillit så det holder og har i flere år veddet en middag på at han skulle løpe raskere enn løperen som løp samme etappe for elevlaget.

I sjakk kom nok Rikard til kort… Elevene slapp rett og slett ikke gymlæreren til i det hele tatt…

– Jeg så ryggen på Rikard nesten hele løpet siden han gikk ut rett foran meg. Jeg gav alt, og regna faktisk med å passere han, men det viktigste var at jeg løp etappen kjappere enn han, sa Sondre på vei nordover. Nå blir han påspandert middag av Rikard. For ordens skyld, Sondre løp den knalltøffe bakken sju – 7 – sekunder raskere enn Rikard.

Elevene gjorde altså en heltemodig innsats, og det skal fra lærerhold innrømmes at vi måtte hente inn et par-tre løpere. Ikke minst fikk vi litt panikk da vi måtte erstatte stjerneløperen vår, Henrik Voll, bare timer før start. Henrik var på redningsoppdrag i Nord-Trøndelag.

Men i minst ett år skal vi daglig skryte av at vi løper raskere enn elevene våre. Gjett om vi skal gjenta det!

Debutanter for lærerlaget. Bjørg  Kristin Aamodt (t.v.) og Helene Sindland

For ordens skyld; Aglo 1 løp de 15 etappene på tida 1.28,03 mens elevene løp på 1.29,43. Totalt uvensentlige tider siden det bare dreide seg om å bli best på Aglo. At Blå Kors nede i Oslo-gryta slo oss gir vi blaffen i; greidde de å stille to lag??? At kollega Øvrebø vgs. slo oss med et par tideler(!) handlet mest om sympati for sørlendingene.

Aglo 1 var best deretter Aglo 2. Punktum, finale – SLUTT!

PS! For de som har lyst til å se hvor godt hver enkelt løper løp så er det mulig å se detaljerte resultater her.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

3 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart