fbpx
Engelskgjengen er klar for eksamen!

 

Onsdag er det alvor. Eksamen med andre ord. Først ute er en gruppe elever fra 3AFA som skal opp i engelsk skriftlig.

Eksamen i morgen; forberedelsesdag med engelsklæreren i dag. Ingenting, absolutt ingenting, vil bli overlatt til tilfeldighetene.

I dag fikk elevgruppen utdelt et teksthefte som morgendagens eksamen vil ta utgangspunkt i. Dermed vet elevene alt nå at UTDANNING vil bli et sentralt tema på eksamensdagen.

Engelsklærer Bente Hjortshøj har tatt plass i sirkelen sin. Elevene spør; Bente, som skal være tilgjengelig for elevene på forberedelsesdagen, svarer så godt hun kan.

– Det handler om utdanningsrollen i engelsktalende land. For noen kan videre studier være aktuelt, mens andre grupper tar sikte på en yrkesutdanning. Vi tror at oppgaven i morgen kan handle om dette, forteller hun.

Elevene er ved godt mot, selv om de innrømmer at de både er spente og ikke så lite nervøse foran eksamensdagen. Rett før klokka ni onsdag morgen legges selve oppgaven på bordet foran dem. Da vil de neste timene kun handle om engelsk…., samt ei kakskiv eller tre. Litt kaffe kanskje.

– Litt vanskelig dette her, fastslår Christina. En av de som ble trukket ut til engelskeksamen.

– Utfordrende, men svært så spennende, er lærerens dom så langt.

Da vi stakk innom var det forresten kakeservering i sirkelen. Læreren har bursdag (litt mer enn 50 år, tror vi…) og det markeres selvsagt med kake(r).

Og vi sier LYKKE TIL.

Neste onsdag skal en annen gruppe fra 3AFA opp i matematikk, og i et tilstøtende klasserom satt i formiddag et halvt dusin matteelever og trimma formen med eksamensoppgaver. Geogebra, potenser og sannsynlighet ble repetert i det vide og brede. Neste torsdag skal en annen gruppe opp i sidemål, mens alle vg3-elevene skal opp i hovedmål neste fredag. Tøff uke i vente for disse elevene med andre ord.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.