fbpx
Aglo OVER ALT!!

Aglo vgs. OVER ALT. I en lite travel time surfa aglo.no litt sånn uten mål og mening rundt på det store internettet. Gjett hva vi fant??? Jo, Aglo OVER ALT!

Vi starta i nærmiljøet. Hva er mer nært enn lille, trivelige Stjørdalsnytt. Der fant vi selvsagt en flott annonse for Aglo. Selvsagt gjorde vi det! Men så fikk vi blod på tann. Vi surfa oss videre ut i den store verden. Vi havna i Sverige. Selveste Expressen. Under Biden, Harris og Donald hva fant vi så? Jo, Aglo vgs….

I alle dager. Vi surfet i superfart over Atlanterhavet og havnet i selveste USA. CNN, CNN, CNN. I det amerikanske nyhetsbildet var det et stort oppslag om blinde mennesker i Kina. Og en diger annonse – om AGLO VGS…

Hva er det som skjer???

Vi surfet superraskt tilbake til Europa. Gikk inn for landing i London, og søkte opp BBC. Britsik fotball som oppslag nummer to…., og Aglo som hovedoppslag… Dama vår fløy over sidene ledsaget av undervisningstilbudet på skolen vår.

Hva med Russland? Den svære naboen vår i øst. Selvsagt er vi der også. I selveste PRAVDA. Donald Trump øverst, men så Aglo… En tur sørover til Hellas endte på samme viset.  Aglo og noen ubetydelige nyheter vi ikke skjønte bæret av. Vi sjekket forresten Argentina og New Zealand også uten nevneverdig suksess. Neppe Aglo-elever derfra i 2021-22 med andre ord.

 

Aglo vgs er med andre ord i eksponeringsmodus. Vi vil vises. Kommende elever skal treffe oss, se oss og høre oss. Vi har laget film også. Se her.

Og vi annonserer… Kanskje ikke i CNN og Pravda. Grunnen til at Aglo dukker opp hele tiden når undertegnede er i surfemodus er muligens at jeg er innom hjemmesida vår ganske så ofte. Da er dette digre og innholdsrike internettet laget slik at Aglo-annonsene følger etter meg…   Mer mystisk er det ikke, selv om det er litt artig, da. Photoshop er definitivt ikke skyld i disse bildene.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.