fbpx
Ikke for seint å søke Aglo!

Vi har passert søknadsfristen 1. mars med god margin, men det er fortsatt gode muligheter for at nettopp du kan bli Aglo-elev kommende skoleår. Kontakt oss og søk!

Trenger du en ny mulighet? På Aglo videregående skole har vi i alle år hatt en stor andel voksne elever. De tas inn på lik linje med elever med ungdomsrett. Den typiske Aglo-eleven er altså mellom 16-50 år.

Du kan søke på yrkesfaglige program på samme måte som de yngste elevene. I tillegg har vi ett tilbud hvor voksne kan skaffe seg Generell studiekompetanse.

Den ordinære søknadsfristen var som tidligere nevnt 1. mars. Men det er selvsagt godt mulig å søke skoleplass så lenge vi har ledige plasser. Kontakt oss hvis du er interessert!

Vi på Aglo har god erfaring med aldersfordelingen vår. De «eldre» elevene lærer av de «yngre», mens de yngre får jobbe sammen med engasjerte og motiverte elever som kan være fem til tjue år eldre. Vinn-vinn, kaller vi det.

Aglo er en privatskole, men vi får støtte fra Udir, og du skal derfor ikke betale skolepenger. Gratis skoleskyss får du også, uansett alder. Ellers kan vi si at Aglo er ganske så lik andre skoler. Våre elever oppnår like gode resultater til eksamen som andre elever, og elevundersøkelsen viser at elevene trives minst like godt på Aglo som andre elever trives på sin skole.

Før 1. mars måtte du søke skoleplass via VIGO. Nå tar du bare kontakt med skolen direkte. Klikk på den blå boksen under, fyll ut skjemaet og send inn til oss. Så lenge vi har ledige plasser kan du søke.

Du kan også ringe oss – tlf. 74 83 43 30 eller sende en mail til aglo@aglo.no

   

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.