fbpx
Aglo med på utdanningsmessa.no

Aglo vgs var for første gang med på den årlige utdanningsmessa som arrangeres i Trondheim Spektrum.

Utdanningsmessen tautdanning.no ble arrangert. – 10. februar 2015. Som utstiller fikk vi en alle tiders mulighet til å møte utdannings- og arbeidssøkende fra hele Trøndelag.

– Litt lite folk på mandag, men i dag har det vært en god del mennesker innom oss, forteller Aglo-lærer Tone Fiskvik som var en av flere Aglo-lærere som brukte første del av uka til å stå på stand i Trondheim.

aglo.no var selvsagt til stede, og vi kunne konstatere at det var et jevnt tilsig av skoleelever som stoppet opp foran den nykomponerte Aglo-standen.

Tone var i storslag og kunne fortelle at Aglo har tatt i bruk litt uvanlige markedsføringtiltak.  Hun kunne tilby Aglo-karameller (!), Aglo-penner og Aglo-krus. I tillegg til en Aglo-quiz som til og med undertegnede greide å svare rett på  (den var enkel med andre ord…). Førstepremien var for øvrig et nettbrett (som undertegnede har veldig lyst på, da…).

Det var flere hundre ulike utstillere på plass, og det var ingen enkel sak å skille seg ut fra den store mengden. Vi på Aglo har imidlertid selvtillit nok til å tro at vi greide det.

Med oss til Trondheim hadde vi førøvrig med en hel buss med vg2- og vg3-elever. Også våre avgangselever er på studiejakt, og forhåpentligvis fikk de med seg noen tips. Det nærmer seg søknadsfristene for både videregående skoler og høyskoler.

Vil du vite mer om hvordan du søker skoleplass på Aglo kan du klikke her.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart