Aglo vgs var for første gang med på den årlige utdanningsmessa som arrangeres i Trondheim Spektrum.

Utdanningsmessen tautdanning.no ble arrangert. – 10. februar 2015. Som utstiller fikk vi en alle tiders mulighet til å møte utdannings- og arbeidssøkende fra hele Trøndelag.

– Litt lite folk på mandag, men i dag har det vært en god del mennesker innom oss, forteller Aglo-lærer Tone Fiskvik som var en av flere Aglo-lærere som brukte første del av uka til å stå på stand i Trondheim.

aglo.no var selvsagt til stede, og vi kunne konstatere at det var et jevnt tilsig av skoleelever som stoppet opp foran den nykomponerte Aglo-standen.

Tone var i storslag og kunne fortelle at Aglo har tatt i bruk litt uvanlige markedsføringtiltak.  Hun kunne tilby Aglo-karameller (!), Aglo-penner og Aglo-krus. I tillegg til en Aglo-quiz som til og med undertegnede greide å svare rett på  (den var enkel med andre ord…). Førstepremien var for øvrig et nettbrett (som undertegnede har veldig lyst på, da…).

Det var flere hundre ulike utstillere på plass, og det var ingen enkel sak å skille seg ut fra den store mengden. Vi på Aglo har imidlertid selvtillit nok til å tro at vi greide det.

Med oss til Trondheim hadde vi førøvrig med en hel buss med vg2- og vg3-elever. Også våre avgangselever er på studiejakt, og forhåpentligvis fikk de med seg noen tips. Det nærmer seg søknadsfristene for både videregående skoler og høyskoler.

Vil du vite mer om hvordan du søker skoleplass på Aglo kan du klikke her.