fbpx
Aglo-frisørene til frisør-NM

 

TEKST OG FOTO: tsj
 
Frisørlærer Anne Berit Haabeth tar med seg hele klassen sin; sju potensielle frisører med ambisjoner om å gjøre det mulige og umulige med saks, føner, kam og diverse dikkedarier.
– Vi skal til Oslo for å få litt ekstra inspirasjon. Det blir mye spennende å se på, og vi vil garantert få lære mye, forteller Frida, en av de kommende frisørene.
Selve mesterskapet arrangeres i Oslo Kongressenter, og mulighetene til å lære seg noen småknep er mange.
Vi lar Anne Berit ramse opp:
– Det blir litt for enhver smak. Det er mange klasser det konkurreres i. Make-up, oppsetting, herre- og dameklipp, oppsetting av hår og brudepynting; for å nevne noe, forteller hun.
– Men ingen fra Aglo deltar i selve konkurransen?
– Nei, selv om det finnes klasser hvor også elever kan delta, har vi valgt å være tilskuere. De som deltar i selve konkurransen satser litt annerledes enn oss. Her er det mer snakk om det kunstneriske og det å vise kreativitet. De som deltar i konkurranse trener på en helt annen måte enn oss, sier Anne Berit.
Deler av turen blir dekket av julegaven fra Gjensidigestiftelsen. Frisør-NM blir det høydepunktet, men frisørjentene våre innrømmer (med et digert smil) at det er lagt inn tid til en del andre aktiviteter de tre dagene de er i Oslo.
aglo.no kommer tilbake med mer frisørstoff neste uke. Derfor; FØLG MED på aglo.no

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.