fbpx
Aglo-ansatte; er vi klare til dyst?

Kort og godt; Velkommen til skolestart 2015-2016.

Vi skal være i siget når elevene våre dukker opp til sin første skoledag mandag 17. januar.

Les mer om elevenes skolestart her.

Avdelingsledere og rådgivere møter mandag 10. august kl.08.00.

Alle andre møter onsdag 12. august kl. 08.00 i salongen. Kantina vil være åpen for kjøp av mat hele uka. Skolen spanderer lunsj onsdag.

Programmet for planleggingsdagene blir presentert onsdag morgen. Det vil som vanlig bli en veksling mellom møter på avdeling og felles.

Det ligger godt an til flytting til nye kontorer som planlagt, og derfor er det ikke lagt inn gjesteforeleser på planleggingsdagene. Det er bare å glede seg til nye kontorplasser.

Nyt de aller siste feriedagene!

Thomas, Gørild og Guri

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart