fbpx
Aglo-frisørene til frisør-NM

 

TEKST OG FOTO: tsj
 
Frisørlærer Anne Berit Haabeth tar med seg hele klassen sin; sju potensielle frisører med ambisjoner om å gjøre det mulige og umulige med saks, føner, kam og diverse dikkedarier.
– Vi skal til Oslo for å få litt ekstra inspirasjon. Det blir mye spennende å se på, og vi vil garantert få lære mye, forteller Frida, en av de kommende frisørene.
Selve mesterskapet arrangeres i Oslo Kongressenter, og mulighetene til å lære seg noen småknep er mange.
Vi lar Anne Berit ramse opp:
– Det blir litt for enhver smak. Det er mange klasser det konkurreres i. Make-up, oppsetting, herre- og dameklipp, oppsetting av hår og brudepynting; for å nevne noe, forteller hun.
– Men ingen fra Aglo deltar i selve konkurransen?
– Nei, selv om det finnes klasser hvor også elever kan delta, har vi valgt å være tilskuere. De som deltar i selve konkurransen satser litt annerledes enn oss. Her er det mer snakk om det kunstneriske og det å vise kreativitet. De som deltar i konkurranse trener på en helt annen måte enn oss, sier Anne Berit.
Deler av turen blir dekket av julegaven fra Gjensidigestiftelsen. Frisør-NM blir det høydepunktet, men frisørjentene våre innrømmer (med et digert smil) at det er lagt inn tid til en del andre aktiviteter de tre dagene de er i Oslo.
aglo.no kommer tilbake med mer frisørstoff neste uke. Derfor; FØLG MED på aglo.no

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗 ... Se merSe mindre

21 timer siden
Last mer

Instagram poster
🏘 Så spennende å få besøke eksperimentboligene på Svartlamon i Trondheim 🤩 

Elever og lærere ved Vg1 HDP, Vg2 Søm, Vg1 FBIE og Vg2 Frisør har lært om hvordan gjenbruk, lavt konsum og redesign er en aktiv del av hverdagen til beboerne i de selvbygde husene. 

Vi fikk hilse på den 20 år gamle katten Benny  som bodde i et av husene og vi fikk besøke Rake Arbeidsfelleskap, et stort verksted hvor flere kunstnere arbeider. Her fikk elever og lærere være kreative og skape sin egen drømmebolig av papp.

Takk for at vi fikk komme på besøk😊

#svartlamon #eksperimentboliger #aglofbie #aglohdp @linelandet @doktorgull
Sigrid og de andre frisørelevene hadde i går årets første kundedag i den flotte frisørsalongen på Aglo! ✂️😊 @aglohairdressers 

#FBIE #frisør #Aglofrisørsalong #aglo #skatval #stjørdal #videregående
I morgen fra kl. 10.00 til 12.00 vil Rami fra ungdomskontakten være tilgjengelig i kantina. Kom gjerne innom for en prat!