fbpx
Ikke for seint å søke Aglo!

Vi har passert søknadsfristen 1. mars med god margin, men det er fortsatt gode muligheter for at nettopp du kan bli Aglo-elev kommende skoleår. Kontakt oss og søk!

Trenger du en ny mulighet? På Aglo videregående skole har vi i alle år hatt en stor andel voksne elever. De tas inn på lik linje med elever med ungdomsrett. Den typiske Aglo-eleven er altså mellom 16-50 år.

Du kan søke på yrkesfaglige program på samme måte som de yngste elevene. I tillegg har vi ett tilbud hvor voksne kan skaffe seg Generell studiekompetanse.

Den ordinære søknadsfristen var som tidligere nevnt 1. mars. Men det er selvsagt godt mulig å søke skoleplass så lenge vi har ledige plasser. Kontakt oss hvis du er interessert!

Vi på Aglo har god erfaring med aldersfordelingen vår. De «eldre» elevene lærer av de «yngre», mens de yngre får jobbe sammen med engasjerte og motiverte elever som kan være fem til tjue år eldre. Vinn-vinn, kaller vi det.

Aglo er en privatskole, men vi får støtte fra Udir, og du skal derfor ikke betale skolepenger. Gratis skoleskyss får du også, uansett alder. Ellers kan vi si at Aglo er ganske så lik andre skoler. Våre elever oppnår like gode resultater til eksamen som andre elever, og elevundersøkelsen viser at elevene trives minst like godt på Aglo som andre elever trives på sin skole.

Før 1. mars måtte du søke skoleplass via VIGO. Nå tar du bare kontakt med skolen direkte. Klikk på den blå boksen under, fyll ut skjemaet og send inn til oss. Så lenge vi har ledige plasser kan du søke.

Du kan også ringe oss – tlf. 74 83 43 30 eller sende en mail til aglo@aglo.no

   

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗 ... Se merSe mindre

17 timer siden
Last mer

Instagram poster
🏘 Så spennende å få besøke eksperimentboligene på Svartlamon i Trondheim 🤩 

Elever og lærere ved Vg1 HDP, Vg2 Søm, Vg1 FBIE og Vg2 Frisør har lært om hvordan gjenbruk, lavt konsum og redesign er en aktiv del av hverdagen til beboerne i de selvbygde husene. 

Vi fikk hilse på den 20 år gamle katten Benny  som bodde i et av husene og vi fikk besøke Rake Arbeidsfelleskap, et stort verksted hvor flere kunstnere arbeider. Her fikk elever og lærere være kreative og skape sin egen drømmebolig av papp.

Takk for at vi fikk komme på besøk😊

#svartlamon #eksperimentboliger #aglofbie #aglohdp @linelandet @doktorgull
Sigrid og de andre frisørelevene hadde i går årets første kundedag i den flotte frisørsalongen på Aglo! ✂️😊 @aglohairdressers 

#FBIE #frisør #Aglofrisørsalong #aglo #skatval #stjørdal #videregående
I morgen fra kl. 10.00 til 12.00 vil Rami fra ungdomskontakten være tilgjengelig i kantina. Kom gjerne innom for en prat!