fbpx
Velkommen til Aglo på lørdag!

I dag er det fredag – i morra er det JULEMARKED. Hele Aglo-familien ønsker hjertlig velkommen til enda et julemarked på skolen vår. Det kan bli skikkelig gøy!

Vi har hatt juletrelystrøbbel på Aglo de siste ukene. Vi har nemlig venta med lengsel – og kanskje litt smerte – på de nye juletrelysene. De har latt vente på seg, men i går ettermiddag kom de endelig. Da vi kjørte inn foran skolen i morges var gutta på Drift i full gang med å montere lys på det vi bestemt mener er Norges flotteste juletre. Med prektige Forbordsfjellet i bakgrunnen er det alene en grunn til å kjøre innom Agli på lørdag.

Det blir lys på det flotte juletreet vårt i morgen!

Blant mange stressede ansatte og elever fant vi også til slutt rektor Gørild Joramo.

– Jeg håper og tror det meste er under kontroll nå. Vi har en drøm om mange besøkende, godt vær og blide, glade og serviceinnstilte ansatte/elever. Det er mye fint som skal selges, og det blir også mulig å få kjøpt julemat. Det blir både grilling og gløgg ute på skoleområdet, lover rektor.

Billedmontasjen vår viser at det nå begynner å nærme seg. KOM DU OGSÅ!

Intektene fra salget går til bistandsprosjektet vårt, Mercy Ships. Det gir en ekstra grunn til å stikke innom. Det er forøvrig gratis inngang og gratis parkering. Åpningstid; 13:00-16:00

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗 ... Se merSe mindre

17 timer siden
Last mer

Instagram poster
🏘 Så spennende å få besøke eksperimentboligene på Svartlamon i Trondheim 🤩 

Elever og lærere ved Vg1 HDP, Vg2 Søm, Vg1 FBIE og Vg2 Frisør har lært om hvordan gjenbruk, lavt konsum og redesign er en aktiv del av hverdagen til beboerne i de selvbygde husene. 

Vi fikk hilse på den 20 år gamle katten Benny  som bodde i et av husene og vi fikk besøke Rake Arbeidsfelleskap, et stort verksted hvor flere kunstnere arbeider. Her fikk elever og lærere være kreative og skape sin egen drømmebolig av papp.

Takk for at vi fikk komme på besøk😊

#svartlamon #eksperimentboliger #aglofbie #aglohdp @linelandet @doktorgull
Sigrid og de andre frisørelevene hadde i går årets første kundedag i den flotte frisørsalongen på Aglo! ✂️😊 @aglohairdressers 

#FBIE #frisør #Aglofrisørsalong #aglo #skatval #stjørdal #videregående
I morgen fra kl. 10.00 til 12.00 vil Rami fra ungdomskontakten være tilgjengelig i kantina. Kom gjerne innom for en prat!