Nesten sju ulike sorter…

Det var rett før lunsj så vi måtte roe litt ned da tilbudet om prøvesmaking dukka opp. Men vi sjekka jo selvsagt et par sorter – noe annet ville jo vært direkte uhøflig. Og det er vi ikke…

Kort oppsummert: Brente mandler, risboller, bestemors serinakaker (de var veldig gode, forresten), pepperkaker og rundstykker (til lunsjen) stod på menyen.

«Sånn går no dagan» her på Aglo, og aglo.no tar gjerne rollen som prøvesmaker etter hvert som aktiviteten på diverse Aglo-kjøkken tar seg opp de siste dagene før jul.

alt

Trenger noen en prøvesmaker send en mail til ts.jorem@aglo.no eller trond@aglo.no Vi er nemlig gode på slikt…

Foto: Jonas Skjervold

Les også artikkelen i bladet.no her.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

I dag var påbygg-elevene på Hegra festning i forbindelse med markeringen av frigjøringsdagen. Samtidig ble festningen formelt fredet av Riksantikvaren – 80 år etter at Norge ble frigjort fra okkupasjon 🇳🇴 ... Se merSe mindre

I dag var påbygg-elevene på Hegra festning i forbindelse med markeringen av frigjøringsdagen. Samtidig ble festningen formelt fredet av Riksantikvaren – 80 år etter at Norge ble frigjort fra okkupasjon 🇳🇴Image attachmentImage attachment+1Image attachment
Last mer

Instagram poster
For ei produktiv, kreativ, bærekraftig og artig uke vi har hatt Villa Form🌞🤩🦸‍♀️. 
@aglo_fbie #aglofbie #aglovgs #bærekraftig #kvislabakkenskole #innovasjon #vikansgartneri
I anledning bærekraftsuka har de ulike avdelingene deltatt i en innovasjonscamp der de har lagd bærekraftige produkter! Flinke og kreative elever!