– Vi tar ikke på oss et slikt oppdrag uten av vi er klare. Det følte jeg at klassen var, sier lærer Anne Berit Haabeth til aglo.no.

Det ble definitivt to lærerike dager for elevene, da dette var deres første møte med «ordentlige» kunder. Fram til nå har de øvd på dukkehoder og hverandre.

Vi tilbød gratis vask, føn og opprulling, samt klipp til en symbolsk pris. Elevene synes dette var innholdsrike og spennende dager, de fikk kommunisere med kunder, praktisere det de har lært.

Konklusjonen ble at dette er noe vi vil gjøre oftere.

De var glade og takknemlig over den jobben vi gjorde, uttrykte elevene i etterkant av besøket.

Elevene var fornøyde, men minst like viktig er det at beboerne på Skatval bosenter satte stor pris på besøket fra frisørene våre.

– Du gjør med meg som du vil! Det er så godt å bli dullet og stelt med, håper dere kommer igjen, sa en av dem.

– Slå på tv’n, ta dåkk ei klementin og føl dåkk som heim, sa en annen.

– Så fint at dåkk tar turen hit, slik at vi som ikke er så mobile kan få stelt oss til jul og, sa nummer tre.

alt

Praten gikk lett om både hår og slektskap, som det hør og bør når unge og eldre treffes. Og flere var overrasket over at det fantes frisørlinje på Aglo. En av kundene hadde praktisert litt som frisør før krigen, for henne var det ekstra sats å bli ordnet av frisørelevene.

Dette var en fin erfaring å ha med seg i bagasjen videre, for nå åpner frisørene dørene på Aglo til skoleårets første kundedager. Nye utfordringer og muligheter venter…

Ta gjerne kontakt med Anne Berit på frisørsalongen på Aglo.