fbpx
30 om dagen; ja, vi gjør det!

HO-avdelinga på Aglo (Helse og oppvekst) tar budskapet på alvor. 30 om dagen, så klart. De trimmer og trimmer, og de bruker med glede 30 minutter av skoledagen.

– Vi går opp bakken fra Aglo den ene dagen. Den andre dagen går vi ned bakken, sier Aglo-lærer Anne-Lise Sundbø.

Litt tvetydig sagt kanskje, men vi får tro de overnatta i telt oppe på Tillertoppen før de altså gikk tilbake den andre dagen…

Poenget er uansett å bevege seg minst 30 minutter daglig.

Kampanjen Dine30 i regi av Helsedirektoratet skal synliggjøre hvordan man kan oppnå mye med enkle grep i hverdagen. Direktoratet håper å inspirere flere til å bli positive til hverdagsaktivitet og til å ta aktive valg i hverdagen.

Kroppen er skapt for bevegelse. En daglig dose fysisk aktivitet gir overskudd, livskvalitet og beskytter mot en lang rekke sykdommer og plager.

– Vi skal være i form. Det gjelder ikke minst de som skal jobbe med helse og oppvekst. Vi og elevene våre skal være i form, forteller Anne-Lise Sundbø.

De trasker altså oppover og nedover i områdene rundt skolen vår. Tre dager i uka i tillegg til å ha gymnastikk. Er været for dårlig bruker de treningsrommet. Aktivitet SKAL det uansett være.

I dag dukka også vårtegnene opp – enten i oppoverbakken fra Aglo eller nedoverbakken fra Aglo. HO-lærer Hilda Ovedie Skogen fant årets/vårens aller første hestehov. Altså en vårbonus i tillegg til gleden av å holde kroppen i en bedre tilstand enn før. Det ryktes også at det forsvinner noen kilo kroppsvekt i opp/nedoverbakkene rundt Aglo.

Det sies blant folk i HO-avdelinga, de som har peiling på slikt, at ikke noen savner disse kiloene…

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.