fbpx
Tidenes mest kreative 50-åring feira!

I formiddag feira vi oss selv. Lot skole være skole, mimra og så framover. 50 år er historie, i dag starta den langt viktigere framtida!

Vi har hatt en nøktern 50-årsfeiring i år. Kanskje fordi vi også feira  et 50-årsjubileum på litt andre premisser for ni år siden. Men i dag tok det av lell.

For de som ikke vet det; Aglo vgs. har en gjeng svært kreative sjeler i arbeidsstokken sin. Hver eneste avdeling ble utfordra til å beskrive sin Aglo-historie. Rollespill, rapping, powerpoint og foredrag. Det ble totalt sett et utmerket tilbakeblikk på tida etter starten i januar 1965. Hovedbildet vårt viser HO-gjengen i aksjon. Med en stadig eldre og mer erfaren ansattestab så de laaaaaangt framover – og de så kanskje behovet for noe sånt som «Aglo Omsorgssenter for eldre pensjonerte lærere…»

Så er det på sin plass å sitere dagens Aglo-rektor Thomas Mo: – Vi har hatt trua på det vi har gjort, og vi har den samme trua på det som skal skje nå. Det er best slik, sa Thomas (sånn omtrent i alle fall…).

Det ble fire timer og tjueminutter med alvor og litt mindre alvor. «Gammelrektoren» vårres, han Bjørn Hesselberg, var itj så gammel, lell, og han trakk på en utmerket måte linjene gjennom historien vår. Han la til og med – tradisjonen tro det også – inn et par-tre skikkelige bløte Bjørn-vitser. Det var nesten som i gamle dager…

Direktør i Divisjon Utdanning i Blå Kors, Solveig Mjølsnes, hilste fra hele Blå Kors og våre skolekolleger spesielt. Litt morsomt å få høre at organisasjonen er svært stolt over å ha nettopp oss på Aglo som sine nære samarbeidspartnere.

Takk og gratulerer til Aglo (v/rektor Thomas Mo) fra hele Blå Kors (v/direktør Solveig Mjølsnes)

Festmiddag i god Aglo-ånd. Saltkjøtt, potet og kålrotstappe. God trøndersk matskikk. Og selvsagt med sviskegrøt som dessert.

Glemte vi noe? Tja, sjekk Aglos Facebookside hvor det er enda flere bilder fra dagens lille feiring.

Aglo-koret i aksjon – kjent fra NRKs salmemaraton i november.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.