fbpx
Superdag på ski og akebrett!

De som har valgt å bosette seg nord for Dovre vet at det er umulighetens kunst å plukke ut en dag som garanterer sol og snø (på bakken, ikke i lufta…). I år fiksa vi det altså. Nok en gang, HURRA!

Stort sett er det nedoverski som gjelder. Derfor var det gledelig for oss som sverger til bortoverski å se at såpass mange elever valgte nettopp slike ski. Gnistrende føre, og tøffe bakker. Opp og ned. De med nedoverski (litt mer bedagelig anlagt?) dansa seg kun nedover bakkene.

Atter andre valgte akebakken. Alene, duo, trio, kvartett, kvintett, sekstett, oktett osv. Mange smårare kombinasjoner var å se i akebakken.

Gjengen på drift sørga for grilling og kaffekoking slik det skal gjøres ute i naturen. Det var rett og slett helproft! Aktivitørene våre (lite bilde over til venstre) var i det «fine» hjørnet og hadde oppdekning med spareribs m/tilbehør på menyen. Bordet var selvsagt lekkert dandert. Misunnelig? Vel…., litt kanskje.

Vi takker, bukker og neier osv. Neste skidag (mars 2012?) skal være akkurat likedan. Fikser noen det?

Elever i norske skoler er glade i snø og ski. Det er denne gjengen også! De fikk neppe ski på 1.årsdagene sine, men ingen utfordring var for stor for disse fire!

tsj

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.