fbpx
SSR på 2 x gårdsbesøk

Salg, service og reiseliv (SSR) besøkte i går to ulike gårder i nærområdet. En helt naturlig ting å gjøre på tampen av et laaaangt og godt skoleår.

TEKST OG FOTO: JANNICKE INDERGAARD KVIGNE

Først var gjengen på Kindseth Gård som er en «inn-på-tunet-gård». De tar imot skoleelever helt fra barneskolen og til og med videregående. De har kyr, sau, høner, hane, kaniner og en «minigris» på 40 kilo!! Toril Kindseth tok godt imot oss med bålkaffe og rabarbrapai før vi fikk en omvisning og informasjon om driften. Etterpå fikk vi nydelig kjøttsuppe med kraft kokt på oksebein fra gårdens egne Charolais-dyr.

Til venstre en ækt «minigris» til høyre deler av SSR i koke-kaffe-ute-på-tunet-modus.

Turen gikk deretter videre til Hjelseng Gård hvor Ola Hjelseng tok imot oss med kaffe fra gårdens eget kaffebrenneri – Langøra kaffebrenneri – og ferske croissanter med sjokolade. Han fortalte oss om bakgrunnen for å starte denne type gård, driften, det å være vertskap og hvordan de markedsfører seg for å få flest mulig kunder. Hjelseng Gård har nylig også fått sitt eget galleri – Galleri Klara – hvor blant annet fikk se utstillingen til Kjell Erik Killi Olsen.

En fin og litt annerledes dag –  og ikke minst lærerik dag! 😊

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart