SSR (Salg, service og reiseliv) dro torsdag til Trondheim og Thora Storm vgs. for å hente inspirasjon og ideer. Avdelingen har fått to nye elevbedrifter i høst, og møtte elevbedrifter fra andre skoler i regionen.

Totalt dro fem av elevene våre samt to av lærerne. Det kunne vært flere, men noen av SSR-elevene var opptatte med praksisdager. Totalt er 11 Aglo-elever med i de to elevbedriftene våre

Dette er laget av en av de mange ungdomsbedriftene som deltok i Trondheim

To ungdomsbedrifter fra Aglo fra Aglo vgs. og SSR-avdelinga, altså. Begge bedriftene helt i startgropa.

Second style UB: De skal selge brukte klær for å gi klær som har blitt glemt i skapet en sjanse til å bli brukt igjen. De har bestemt seg for å gi overskuddet til Amnesty International. BRA!

Global Glød UB: De skal produsere stearinlys som skal selges til inntekt for en veldedig organisasjon. SUPERT!

Tirsdag 19. desember blir første gang Second style UB holder åpen butikk. Da finner man bedriften i foajeen i Idrettsbygget hele dagen, fra klokka 09.30. Vårt lille tips: KOM – SE – PRAT – OG – KJØP. Global Glød er også godt i gang med planleggingen, men har ikke rukket å produsere lys enda.

Siden arrangementet i Trondheim var en konkurranse først og fremst for etablerte ungdomsbedrifter, var våre elever og lærere med for å bli inspirert. De ble visst nettopp det! Vi får se utover vinteren og våren.

Deltakerne i Trondheim kom først og fremst fra Thora Storm vgs. med hele ni bedrifter. I tillegg var det flere bedrifter fra Røros og Østersund.

Topotech fra Thorta Storm vgs. vant Hedersprisen og ser på bildet over ut til å være strålende fornøyd med nettopp det.