Volleyballmoroa på Aglo vgs. fortsetter. I dag ble det spilt tre nye kamper i de innledende rundene, og alle bildene våre kan avsløre at dette er – for å bruke et godt trøndersk uttrykk – LÆNE. Ja, så til de grader LÆNE.

Vi fikk naturfaglærer og FOTOGRAF Børge Wahl til å bli med på fotojobb i Idrettsbygget. Resultatet ser vi over og under.

Som bildene avslører overlates ingenting til tilfeldighetene. Regler, regler og atter nye regler blir gjentatt og gjentatt. Dobbeltslag, føring og nettberøring er IKKE OK!. Dommer’n er likeså fredet område. Mobbing er IKKE lov! Hvis dommeren gjør en feil så er det liksom ikke feil likevel… Sånn er visst reglene.

Som en kan se er det mange stilarter i volleyball. Forlengs, baklengs og sikkert også sidelengs. Dommeren der bak følger som alltid usedvanlig nøye med….tror vi. Så vidt vi vet har dommeren der bak flere års erfaring og utdanning i idrett. Rikard U. har med andre ord litt kontroll. Tror/håper vi…

Så over til dagens tre resultater. Vi kan muligens fastslå at Vg2 Bygg blir en hard nøtt å knekke ute på banen. To relativt solide seire mot gjengen de deler verkstedbygg med, TIF-avdelinga.

Kjøretøy/ITEK 1 – Bygg Vg222-38
Bygg Vg2 – Kjøretøy/ITEK 245-15
Kjøretøy/ITEK 2 – Kjøretøy ITEK 129-34

Dette blir jo definitivt en småskummel gjeng å møte seinere i turneringa. Slagkraftige byggelever som også har gopdt humør som et viktig våpen. Turneringen fortsetter i morgen formiddag. Hjemmesida er muligens på plass da også.