fbpx
Skog, strender….og fire elg

Ut på tur – aldri sur! Denne uka har – tror vi – alle elevene på Aglo løpt, gått eller klatret seg gjennom en helt ny natursti i skogene/veiene/krattene/strendene rundt skolen vår.

 

UT PÅ TUR I DAG: MAGNUS BERGER SKJØSTAD

 

I løpet av bærekraftsuka skal alle elevene på Aglo gjennomføre en natursti med fokus på bærekraft. Deler av turen lever dog ikke opp til navnet natursti. Løypa er lagt opp gjennom et mangfold av det Skatvalslandet har å by på, nemlig tett granskog uten stier, langs vei i kulturlandskapet og i fjæresteinene på Steinvikholmen. Variert terreng så det holder…

«Hvor dyp er fjorden mellom post 7 og 8?» og «Hvor lenge har jorda her blitt drevet?» var to av spørsmålene som møtte elevene fra VG1 Håndverk, design og produktutvikling og VG1 Frisør, Blomster, Interiør og Eksponeringsdesign i dag. Elevene var skråsikre på at alt var riktig, så da får vi se om det er denne gjengen som stikker av med førsteplassen i Aglos bærekraftsnatursti 2021.

I luftlinje var turen kanskje ikke VELDIG lang, men med alle omveiene, krokene og krinkene inkludert skråninger og tette kratt, ble det faktisk en skikkelig fin trimtur i det spennende terrenget i nærområdet vårt.

OG!

Som en bonus for god innsats hadde fire elger stilt seg opp på åkeren nord for Fløan. Vi ser ofte rådyr og elg fra klasseromsvinduene på skolen, men å se de flotte dyra på nært hold satte den siste prikken over i’en på en flott tur. På bildet under kan de med særdeles godt syn få øye på fire små prikker ute på åkeren midt i bildet vårt. Det er fire ækt skatvalselg på tur.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.