fbpx
Sjekk denne karen

Den blir bra…snart. Vi valgte Fiber’n i dag og fant mye spennende. Som vanlig. Blant annet fant vi denne karen. Hodet intakt, mens kroppen manglet. Det er ikke uvanlig blant Aglo-kunstnere.

Keramikk står på timeplanen til VG1 DH denne uka. Det formes og tilpasses, det gnies og pusses. Stakkaran over skal snart i en gloheit keramikkovn. Så skal han males. På nyåret er han ferdig.

Aglo-kunstneren på bildet over heter Manal. Hun greier ikke å skjule helt at hun egentlig er litt stolt over at hun får det til. Det ville forøvrig undertegnede vært også.

Da vi var innom keramikkrommet var det Manal, Leona og Heidi som var i aksjon. Halvferdige løsninger som snart blir helt ferdige. De har skaffet seg inspirasjon fra andre keramikkkunstnere, men produktet er helt og holdent deres.

– Det er egentlig vanskelig dette her, men også artig. Jeg skal bli ferdig med figuren min i dag. Må få hodet på plass. Så skal den brennes og få litt farge på seg, forteller Leona som har valgt seg en noe større skulptur.

Heidi (t.v.), Manal og Leona med sine keramikkfigurer. Dette blir bra!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart