Hva skjer egentlig på Aglo vgs. en helt vanlig skoledag? Med kamera og penn har vi fartet rundt i ulike bygg, klasserom, korridorer og kontorer. Vi møter mange, og vi møter stor og allsidig aktivitet. Bli med oss, da vel!

MED KAMERA OG PENN: BØRGE OG TOR-STEINAR

Det er høst og sola er der, men likevel bitende kaldt…., utenfor. Innenfor er det faktisk varmt og godt. Det skjer så uendelig mye. Noen terper engelske verb, andre lager tankekart (muligens om en HVERDAG…). Andre regner med potenser, vekstfaktorer og funksjoner. Noen mekker bil mens en annen gjeng pynter og klipper hår. Så treffer vi på noen som faktisk kan sjekke blodtrykket vårt, andre lærer seg å leke – med hverandre og andre.

Blodtrykket? Selvsagt kan det sjekkes.

Det er altså det vi trøndere omtaler som «bikkjekaldt». Det vanligvis grønne gresset er grått og litt hvitt, bladene har flydd sin vei fra de flotte trærne våre. Det frister kanskje ikke å sitte ute med matpakke i lunsjen… Men heldigvis, det er så mye annet som frister en slik novemberdag. Ta en titt på billedmontasjen vår og se selv. Klikk på pilene eller skyv på bildene og få fram flere nye bilder.