fbpx
Sånn går no dagan

Hva skjer egentlig på Aglo vgs. en helt vanlig skoledag? Med kamera og penn har vi fartet rundt i ulike bygg, klasserom, korridorer og kontorer. Vi møter mange, og vi møter stor og allsidig aktivitet. Bli med oss, da vel!

MED KAMERA OG PENN: BØRGE OG TOR-STEINAR

Det er høst og sola er der, men likevel bitende kaldt…., utenfor. Innenfor er det faktisk varmt og godt. Det skjer så uendelig mye. Noen terper engelske verb, andre lager tankekart (muligens om en HVERDAG…). Andre regner med potenser, vekstfaktorer og funksjoner. Noen mekker bil mens en annen gjeng pynter og klipper hår. Så treffer vi på noen som faktisk kan sjekke blodtrykket vårt, andre lærer seg å leke – med hverandre og andre.

Blodtrykket? Selvsagt kan det sjekkes.

Det er altså det vi trøndere omtaler som «bikkjekaldt». Det vanligvis grønne gresset er grått og litt hvitt, bladene har flydd sin vei fra de flotte trærne våre. Det frister kanskje ikke å sitte ute med matpakke i lunsjen… Men heldigvis, det er så mye annet som frister en slik novemberdag. Ta en titt på billedmontasjen vår og se selv. Klikk på pilene eller skyv på bildene og få fram flere nye bilder.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

3 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart