fbpx
Omorganisering

Gørild Joramo som inntil i dag har vært assisterende rektor, overtok som ny rektor fra og med 1. august. Thomas Mo fortsetter i Aglo-ledelsen, men nå med tittelen daglig leder. Dermed kun en slags intern omorganisering mellom de to.

Thomas Mo som har vært BÅDE rektor og daglig leder vil dermed kunne konsentrere seg mer om hele Aglo-virksomheten. En virksomhet som i dag omfatter Aglo vgs., Aglo Barnehage, Aglo Barne- og Familiesenter samt grunnskoleavdelingen. Alt samlet under paraplyen Aglo Opplæringssenter hvor altså Thomas Mo fortsetter som daglig leder.

Gørild Joramo (57) har jobbet på Aglo siden sommeren 1990, og er dermed en av de virkelige kontinuitetsbærerne på Aglo. Thomas Mo (60) er litt ferskere i Aglo-sammenheng, men har likevel rukket å bli en av veteranene.

I SES-avdelingen blir Heidi Hernes Valstad (50) ny avdelingsleder fra og med 1. august.

Nytt skoleår starter forøvrig allerede denne uka. Ledelsen starter opp mandag 8. august, de øvrige lærerne torsdag 11. august mens hovedpersonene på Aglo, elevene, starter sitt skoleår tirsdag 16. august.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.