fbpx
Nå nærmer jula seg for alvor!

Ho-avdelingen for eksempel.  De var i dag på sitt årlige førjulsbesøk til Vår Frue kirke i Trondheim. Her ville de rett og slett avlevere egenproduserte julegaver. Bonusen var at de samtidig fikk høre litt om kirkens oppgaver.

De fikk også være med på hverdagsmesse m/nattverd. For den som ønsker ett sted å få senket skuldrene og finne litt ro i en ellers travel hverdag vil vi anbefale ett besøk her.

BUA-klassen var også på biblioteket, men resten hadde omvisning i Nidarosdomen. En flott dag, gode opplevelser og tid til ettertanke nå i den travle førjulstiden.

Noen valgte en litt kortere utgave av «juleutflukten 2013». De gjorde unna det trivelige – og nyttige – besøket i Vår Frues kirke for halvannen uke siden, og nøyde seg i dag med å slå leir på torget i Stjørdal. Her presenterte de noe av det arbeidet de har gjort i høst, og de greidde også å få litt inntekter av torgvisitten.

Fredag 08.45 er det tradisjonen tro julegudstjeneste for hele Aglo-familien i Skatval kirke. Neste onsdag den STOOOOORE volleyballcupen i Skatvalshallen før året avsluttes neste fredag.

Det er nesten jul med andre ord…

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.