Ho-avdelingen for eksempel.  De var i dag på sitt årlige førjulsbesøk til Vår Frue kirke i Trondheim. Her ville de rett og slett avlevere egenproduserte julegaver. Bonusen var at de samtidig fikk høre litt om kirkens oppgaver.

De fikk også være med på hverdagsmesse m/nattverd. For den som ønsker ett sted å få senket skuldrene og finne litt ro i en ellers travel hverdag vil vi anbefale ett besøk her.

BUA-klassen var også på biblioteket, men resten hadde omvisning i Nidarosdomen. En flott dag, gode opplevelser og tid til ettertanke nå i den travle førjulstiden.

Noen valgte en litt kortere utgave av «juleutflukten 2013». De gjorde unna det trivelige – og nyttige – besøket i Vår Frues kirke for halvannen uke siden, og nøyde seg i dag med å slå leir på torget i Stjørdal. Her presenterte de noe av det arbeidet de har gjort i høst, og de greidde også å få litt inntekter av torgvisitten.

Fredag 08.45 er det tradisjonen tro julegudstjeneste for hele Aglo-familien i Skatval kirke. Neste onsdag den STOOOOORE volleyballcupen i Skatvalshallen før året avsluttes neste fredag.

Det er nesten jul med andre ord…