fbpx
Nå er det jul – Itte no’ knussel!

Vi gjør det alltid med stil når vi skal feriere og avslutte. Jula 2015 var intet unntak på Aglo. En alldeles suveren og tradisjonell slutt på semesteret; og start på juleferien.

VI E GO T D!

Årets inviterte julestjerne var Ulf Risnes; trønder, musikant og en tredel av Tre Små Kinesere. En flott minikonsert i salongen var liksom høydepunktet i dag.

Noen av oss var litt usikre på hvem denne Risnes egentlig var. Nå vet vi det. Etter hvert som den ene «svisken» etter den andre ble dratt fram kjente vi jo igjen melodiene. Dette er kjent stoff for alle som sier æ, mæ og dæ!

Kort oppsummert: Soleplassland, Agnar Mykle, Faren min, Hjertemedisin, Dørstokkmila…, blant annet. Herlig.

Flere bilder fra juleavslutningen finner du på Aglos facebooksider.

Konserten var vår lille julegave til alle elevene våre. Blant annet muliggjort av en julegave fra Gjensidigstiftelsen til Blå Kors Norge!

Takk for det.

Men det var mer, mye mer egentlig.

Next To Perfect er husbandet vårt og de spilte alene og sammen med Ulf Risnes. Det siste likte de særdeles godt så det ut som.

Og Bygg- og Tipp-gutta vårres slo nok en gang til med sin variant av DDE’s «Et ord vart lys», og Chris Reas «Driving home to Christmas«. Så vakkert framfør var disse to sangene at lærer Randi Avelsgaard innrømmet at hun kunne – hvis hun hadde vært 40 år yngre – blitt forelska i  vokalistene. Pent sagt, forresten.

Konfransier Malla oppfordret i samme slengen gutta fra Bygg/TIP om å søke påbygning neste år slik at de kunne fortsette tradisjonen også jula 2016. Smart tenkt, Malla!

Randi A. holdt en annen god gammel Aglo-tradisjon ved like ved å lese Marte Svennerud. En litt trist, men også uendelig god fortelling om medmenneskelighet. Vi har hørt den på Aglo år etter år etter år, og blir like rørt hver gang.

RAUSHET er et nøkkelord i den fortellinga. Gjenta det ordet noen ganger i jula. Mange ganger, forresten.

Masse diplomer ble utdelt for ulike prestasjoner. Tradisjon det også.

En liten julegave fra Aglo til prosjektet vårt Mercy Ships: Siden starten på prosjektet i november har vi samla inn 34 000 kroner.

GOD JUL OG PÅ GJENSYN OM ET PAR UKER

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.