Muntligtrekket er unnagjort! I dag fikk ni grupper beskjed om at de skal opp i muntlig på onsdag. Sommerfugler i magen, men det er helt NORMALT!

Alle elevene var samlet i salongen klokka 09.00 i dag da ass. rektor Gørild Joramo (bildet under) offentliggjorde årets trekk. Noen jubla mens andre var litt mer betenkte. Gjengen på bildet vårt var råspente FØR  trekkinga, men letta i etterkant. De slapp nemlig!

Internasjonal engelsk, historie, naturfag, norsk, sosialkunnskap og samfunnsfag blir dermed viet litt ekstra oppmerksomhet de kommende dagene.

aglo.no sjekka situasjonen rett etter at meldingen var mottatt. Aktivitetsnivået var skyhøyt. Noen ville hjem for å feire at de IKKE kom opp, mens andre startet jobbinga.


Her er hele trekket:

  • 1 TPA – naturfag
  • 2 BUA – samfunnsfag
  • 3 AFA – norsk, naturfag og historie
  • 3PBA – Internasjonal engelsk, sosialkunnskap, norsk og naturfag

Totalt 53 av elevene våre får dermed en spennende dag onsdag.

Muntlig eksamen skal i år gjennomføres på en helt ny måte. Det innebærer at elevene i dag kun fikk vite hvilket fag de skal opp i. I morgen tidlig (tirsdag) får de en konkret oppgave som de så skal jobbe med de siste 24 timene før det braker løs.

Sov godt, spis godt, jobb godt og la den verste nervøsiteten være hjemme onsdag. Men litt nerver gjør dere litt ekstra skjerpa.

aglo.no er råspent på vegne av både elever og lærere. Vi håper ALT går riktig bra for ALLE og at muntlig eksamen 2014 vil bli husket som en god og kanskje litt spennende opplevelse.