fbpx
Mette-Marit på Aglo i dag!

I formiddag får vi altså besøk av selveste kronprinsesse Mette-Marit. Vi fikk beskjed om besøket så sent som onsdag, men selv på kort varsel kommer det til å bli en stor opplevelse for både ansatte, elever og barnehagebarna våre.

De som husker noen år tilbake kommer nok på sist Mette-Marit besøkte oss. Hovedbildet vårt er fra torsdag 17. februar 2011, og er fra kronprinsessens besøk på Aglo Familiesenter. I henvendelsen fra Slottet ble det lagt vekk på at kronprinsessen ble så begeistret over det besøket at hun gjerne ville på et gjenvisitt. Dette ble faktisk mulig denne uka da hun måtte avlyse et  lenge planlagt besøk i Skjelstadmark nå i formiddag.

Les om kronprinsessens forrige Aglo-besøk

– Klart vi gleder oss. Besøket kom veldig brått på oss, men vi sier da ikke nei til et slik celebert besøk, sier Aglo-rektor Gørild Joramo.

Kronprinsessen ankommer Aglo vgs. i bil klokken 09.30 i dag. Hun vil da bli møtt av barna på Aglo barnehage. Deretter går ferden videre til auditoriet vårt der alle lærerne og elevene vil være samlet.

– Det er svært viktig at vi er på plass i klasserommene allerede klokka 08.45. Der blir det informasjon før vi går samlet til auditoriet. Alle kontaktlærerne har fått beskjed om å sørge for at elevene er på plass, forteller Gørild. Hun ber om at alle elever og ansatte tar med seg norske flagg på skolen i dag.

Her er en oversikt over hva som kommer til å skje i dag.

  • 09.30 – Kronprinsessen ankommer Aglo og blir møtt av barehagebarna som er samlet foran Idrettsbygget. Barna synger «Vi ere en nasjon vi med«.
  • 09.40 – Kronprinsessen ankommer auditoriet hvor alle elever/lærere er samlet. Vi synger tre vers av «Ja, vi elsker».
  • 09.45 – Rektor og elevrådsleder presenterer Aglo vgs. Innslaget avrundes med at vi synger «Aglo-sangen».
  • 10.00 – Kronprinsessen presenterer kronprinsparets eget skoleprosjekt, «Lenge leve visdommen». Et prosjekt som handler om å få aller på et og samme lag. Aglo vgs. deltar forøvrig i dette prosjektet.
  • 10.20 – Kronprisessen blir vist rundt i gymanlegget vårt. Samtidig går elevene raskt tilbake til klasserommene sine. Kronprinsessen vil deretter besøke alle avdelingene våre.
  • 11.15 – Besøket avsluttes ute på gårdsplassen. Vi synger den finske Grand-Prix-melodien «On huhitkuun 1. päivä»  for kronprinsessen som deretter drar videre til Trondheim.

Dette kommer til å bli en særdeles spennende formiddag, og vi ber om at alle følger den oppsatte tidsplanen.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.