fbpx
Mercy Ships og nytt auditorium

Dobbel dose inntrykk på Aglo i dag. Vi fikk høre om bistandsprosjektet vårt, Mercy Ships, og det gjorde vi da vi hadde vårt aller første møte med det splitter nye auditoriet på skolen.

Elever og ansatte på Aglo har alltid ønsket å se UTOVER. Derfor er det naturlig for oss å ta et globalt ansvar. Å bety noe for andre.

«Alle trenger håp. Og alle fortjener en framtid»

Høsten 2015 jobba vi oss gjennom konseptene til en rekke gode prosjekter. Elevene snakka sammen, og de ansatte snakka sammen. Til slutt hadde vi snakka så mye at vi ble enige om å støtte prosjektet Mercy Ships. Siden har vi bare gjort det.

Les mer om Mercy Ships her.

For ei uke siden hadde for eksempåel HO-avdelinga internasjonal dag. Et resultat av den dagen; 13 000 kroner til Mercy Ships.

I det nye auditoriet vårt, med plass til HELE SKOLEN, fikk Mercy Ships i dag en mulighet til å presentere seg selv. Historien om Mercy Ships begynte for snart 40 år siden da en ung mann fikk en drøm. Drømmen ble virkelig – et stort, hvitt, toppmoderne sykehusskip som gir håp og helse til mennesker med desperate levevilkår. Mercy Ships er en kristen ideell hjelpeorganisasjon som bruker sykehusskip for å bringe helsetjenester til verdens fattige. Spennende.

Mercy Ship + Aglo = sant. Øystein Samnøen fra Mercy Ships og avd. leder på HO, Kari Dahlen Aspenes

Mercy Ships disponerer verdens største flytende sykehus. Et sykehus som reiser Afrika-kysten rundt. Akkurat i dag befinner båten seg i Guinea på vestkysten av Afrika.

Møtet med det nye auditoriet ble også spennende. Klart for innrykk egentlig først i minuttene før vi rykka inn. Her inne er det plass for mer enn 300 elever og ansatte. Vi har dermed fått oss ei storstue det er all mulig grunn til å juble for.

Egentlig ble det en tjuvstart for det nye auditoriet. Offisiell åpningsdag for både auditoriet og det nye «Idrettsbygget» er 18. oktober. Da blir det fest for elever, ansatte og inviterte gjester.

Og aglo.no kommer tilbake med en større reportasje om det nye idrettsbygget m/innhold på tampen av uka. Det blir en innholdsrik rundtur i et fantastisk, nytt skolebygg.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.